Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Ezek 780 Ti-k. Másfelől az időzítéseket a BIOS szabja meg, azt kell finomhangolni. Elpida kártyás 280X-eknél volt ez téma, pl. bányászatnál jóval lassabak voltak bizonyos órajeleken a bénán programozott Elpidás verziók.
A Hynix-el nem volt gond, mivel ahhoz az AMD-től volt az időzítés, gondosan beállítva.
Én olyan tesztre gondoltam, ahol mondjuk egy 290X Lightning van max power limittel összehasonlítva egy Hynix-es minőségi másik kártyával ilyen szempontból. Pl. egy Vapor-X-el.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
1 GB/s-ot tud egy csatorna és 16 csatorna van.
Három GPU-val mi megy rendben? De most tényleg? Nem ilyen bonyolult szinkronizációra találták ki ezt a rendszert. Nem véletlen, hogy a modern motorok (Frostbite, LORE, Asura) az R@D-ben távolodnak az AFR-től. Inkább más megoldások után megy a kutatás. -
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Nekem csak attól is ment fel-le a statom, éppen mennyire értek rá a haverok, akik más szervereken szerettek játszani. Vagy ha megszűnt egy szerver, amit korábban szerettem, vagy amikor egy erősebb klán rákattanta egy szeróra, ahol korábban remekül el lehetett lenni.

Szóval nincs olyan, hogy "csak VGA-t cserélt".
Az AMD-nek a DX-re is meg kellett csinálnia a BF-et, mivel hónapokig csak DX volt azzal is. Mellesleg én is azzal toltam sokáig, és amúgy semmi baja nem volt. Csak összehasonlítva közvetlenül utána a Mantle-vel nem volt olyan közvetlen. Semmivel nem volt rosszabb a DX BF, mint más DX játékok, a Mantle érződött jobbnak.

A megatesztbe amúgy sem lett volna értelme beletenni. Ahogy PhysX sincs benne, nincs értelme, nem ugyanaz.
Ami a statot illeti, nekem is majdnem 200 órám van benne, és tudom, mennyi kell a stat változáshoz.

-
eastone1
senior tag
-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Felejtsd el azt a hiteltelen, valótlan tesztet! egész eddig eről beszéltem a félre tájékoztatásról!
Ez mérvadó, hiteles! méréseim videóimmal alá tudom támasztani!!
Próbálj meg barátkozni a tényekkel!
-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Sz@rok en ph-s tesztre! Regi driverek es jatekok! Csinalj egy farcry4 videot aztan majd rajossz! Ugyan ez dragon age meg majd gta5...farcry4 ben is ugyan azokon a beallitasokon szinte meg merek eskudni h hasonlo fpsz tud a 980 mint a 290x....nvidia optimalizalt=kevesebb szamolas es reszletek elmosasa a hatterben=tobb Fps! Varom mar Daveoff igert gameplay videojat ugyanazok a maximalizalt beallitasokkal mint amd-n, meglatjuk mennyi az annyi😃😂😂😂
Ezzel nem azt mondom h rossz kartya ne erts felre...szuper mind a 970,980..,viszont tulzottan a fellege emelitek a realizas talajat elhagyva! Az altalad linkelt 11% az 60fps eseten +6,5😃😂😂 1fps 10000ft felar uj arakat tekintve😃😜 -
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Giga like. Végre új funkciók is jönnek.

(#21556) brumi1024: Szép munka akkor, majd 200W-nyi HW-vel a fedélzeten.
Én amúgy a régi üzleti notikat szeretem a leginkább, Lenovo T400, X200-201, Dell E6410, hasonlók, bár azok utódai sem olyanok már manapság minőségileg, mint pár éve voltak. 
(#21561) daveoff: Mondtam már, hogy simán érezhető volt a változás, csak azért nem annyira, mint sokan állítják. Ahhoz képest, hogy a 128GB-os SSD többe került, mint a 2db 500GB-os WD Black HDD együtt, amiből a RAID-em építettem, azért kicsit többet vártam volna, na. Papíron jól mutat, hogy 9ms helyett 0,5ms [link], de a gyakorlatban ez nem jött át, inkább úgy, hogy mondjuk 25s helyett 15s lett egy pálya betöltése játékban, vagy mondjuk 5s helyett 2s egy FF 50 ablakos előző munkamenet megnyitása. Ennyi pénzért, és a hatalmas hype-ért, ami az SSD-k körül van, többet vártam volna, az akkor kapható egyik leggyorsabb SSD-től, na. A notimon is amúgy sokkal inkább tapasztalom azt, hogy nem a lassúcska szimpla HDD fogja vissza "irodai használatnál" az általános használati sebességet, hanem sokkal inkább a "lassabb" 2,5Ghz-es kétmagos i5 processzor és a 4GB ram, hogy nem tud annyi alkalmazást cache-be rakni és eltárolni, hogy később ramból azonnal induljon.

(#21564) ÁdiBá: Hatalmas felelőtlenség bármilyen adattárolási technikáról azt feltételezni, hogy biztonságban vannak rajta az adataid.
Nálam kb. 4 évig ment a két WD Black RAID0-ban, soha semmi adatom nem veszett el róluk.
Ami amúgy fontos, főleg ilyen nagy HDD-knél, hogy csinálj egy külön kicsi rendszerpartíciót az első, gyors részükre (lehetőleg már a RAID létrehozásánál), és a másik részükre egy adat-partíciót, amit lehetőleg csak tárolásra használsz, ne kelljen egyszerre mennie a rendszerpartícióval. Hatalmas BOOST-ot ad a HDD-knek.
Bár gondolom, már mindegy....(#21567) Grave444: +1 a belépő i5+valami olcsóbb B85/H87/
H97 lapnak. -
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Játékfüggő, melyik hogy megy jobban, a legjobb, ha kipróbálod.
(#21510) TTomax: A nagy büdös helyzet az, hogy ma is ugyanazt csinálja a HT, mint 2003-ban, mikor bemutatták az első Northwood P4-ben, és mint amikor visszavezették pár generáció után a Bloomfield i7-ben. A szoftveres helyzet se lett sokkal jobb, alapvetően a DX ma is egyszálú, bár néhány trükkel már bizonyos feladatokat kiszerveztek a kritikus szálból benne. A BF3 esetén nem vagyok benne biztos, hogy szereti a HT-t, de a BF4 tuti.

-
zimi1991
aktív tag
válasz
TTomax
üzenetére
BF3 multi alatt i5 el ment veryn 130- 160 framet míg itt nem ritka, hogy 90 alá esik...
Most farcry4- et tesztelem ott ment 90-120 ig most kemény 80 frame igaz a 80 megsem mozdúl...
Egyenlőre ezek az első tesztek meghogy a rendszer tohonya nagyon még HT nélkül is és ezek az eredmények is HT nélküliek gyakorlatilag HT vel még olyan is volt bf multi alatt, hogy szószerint megállt 1 másodpercre a kép! -
( V )
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
BIOS-ban nem, se csökkentett üzemmódban (800x600), de egy kicsit is normális üzemmódban igen, és mint említettem 1 napig jól működött full terhelés alatt is, majd semmihez nem nyúltam és ennek ellenére a második napra ment így tönkre...
+Asbee +asvald
köszi srácok, akkor ez lesz már második ASUS R9 290 DC2OC amit vissza viszek majd az aqua-éknak. lehet nem is erőltetem tovább ezt a kombót.
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Már írtam, hogy ma is vannak 72Hz-re képes IPS-ek (a saját U2312hm-em is olyan volt, és a mostani P2414H is olyan), többeknél a P2714H a 80Hz-et is gond nélkül viszi, és természetesen képkihagyás nélküli, valós 80hz-es működésről beszélve.
Nem a panel a szűk keresztmetszet, hanem az elektronika úgy amúgy. 
(#19949) Malibutomi: Épp ezt akartam írni... Ha minőséget keresnék, sokmindenre gondolnék, de a legkevésbé a 970-ekre.

(#19971) odorgg: Pont a 970 az, ahol az olcsó jó sebesség ára a jóindulattal is középszerű építési minőség. Nem véletlen kerül az azért határozottan normálisabban összerakott (főleg refire gondolok) 980 jóval többe....
-
deadwing
addikt
-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Monitorban annyira nem vagyok otthon, lehet igazad van! Látom zavar, hogy poénból beszoktam linkelni az AMD song-ot
Mondjuk téged simán eltudnálak képzelni a G-synces moncsid mellett a GTX-eddel a kezedben tolni az elektro bugit
Attól függetlenül a szakmai hozzá értésem ez nem befolyásolja! 
-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Nézd meg az újabb játékokat...ahol számolni kell ott még a GTX980 sem tesz hatalmas előnyre szert! Linkelgettem én már tegnap eleget, ehhez ismételten nincs hangulatom! Vegyétek vigyétek a GTX9-es szériát, majmoljátok az Nvidia sznob politikai nézetét az abszolút túlárazását, hajtsátok a kártyáitokat a belépő szinten lévő tápegységekkel aztán jöhettek ismét a kevesebb fogyasztással ami már bukik a tápon! Ezekkel az érvekkel maximum azok érvelhetnek akik velem az élen annyiért vesznek házat hűtést és tápegységet mint más komplett gépet
tisztelet a kivételnek

-
válasz
TTomax
üzenetére
Azt el felejtetted írni hogy itt nálunk a jó Magyar Országon ilyen és hasonló csere-bere/reklamáció -t el lehet felejteni!
Még akkor is elhajtanak a búsba, ha tényleg hibás cuccot viszel vissza(és neked kell be bizonyítani ha egy olyan hibával viszed vissza ami nem egyből láthatóan jön elő), jobb esetben átveszik bevizsgálásra ülnek rajta 2-3.hétig és nem csinálnak vele semmit, és vissza kapod hogy ennek semmi hibája nincs!
Nem ilyen indokkal hogy nem lehet OC -zni mert laggol!
Itt nálunk jól körbe röhögnének ha ilyen indokkal vissza vinnél egy VGA -t, bárhol is veszed, bármennyiért!Sajnos nálunk nem mindenki teheti meg hogy kintről rendel, több okból is, de ezt nem részletezem inkább!
Szóval örülj, hogy nálatok Angliában van ilyen lehetőség!

-
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
De most komolyan.... Visszaviszed, hogy 900Mhz helyett néha ledroppol 850-re? Képenröhögnek, és elhajtanak a csudába, jobb esetben teszt utám csinálják veled ugyanezt.
Vagy ráfogják a házadra, a tápodra, az alaplapodra, vagy nem hajlandók azzal a programmal tesztelni, stb... 
Nagyon durva hiba kell, hogy ilyesmiért cserét kapj, de olyan durva hibánál a Radeonon is levágós lenne, hogy valami nem kerek.
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Szerintem ez ízlés kérdése... Nekem sokkal jobban bejön ez a módszer, hogy nincs boost, csak anti-boost, ha nincsenek megfelelő dolgok megadva a karinak.
Ami a reklamálást illeti, az mindig nehéz ügy, szerintem ebből kiindulni nettó hülyeség, pláne, hogy GTX-en is ott a TDP-limit ugyanúgy, tehát annak is az alapórajele is "Up to", ugyanúgy, ahogy itt is. Csak ott még meg is fejelték kis szerencsejátékkal, kinek mennyit boostol. 
(#18515) ko-ko82: Nálam jó volt a 14.9. Bár nem lett a release notes alapján az év drivere, az is 100%. A 14.7rc3 sztem jobb volt. A 14.9 nálam néha csinál kis villanásokat a képre pl. netezésnél, amit korábban más driver nem, de nem zavraó, csak fura, mondjuk napi 1-2. A legstabilabb a 14.4, az nagyon eltalált driver, bár lassabb mint az imént felsoroltak.
-
daveoff
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Nálam a 780Ti DC2 is ugyanúgy "anti boost"-olta az órajelet, bele kellett nyúlnom, hogy tartsa a maximális boost 2 órajelet. És engem az is ugyanúgy idegesített(mint a 290 anti boost), mert ott is teljesítményben az a mérvadó, nem a garantált órajel, mert az lófa...Tehát ilyen téren sincs nagy különbség a két gyártó közt.
AMD powertune-nak még annyi előnye van, hogy csak annyira használja a kártyát, amennyire kell. Ha Vsync-el játszol fix 60fps-el egy gyengébb grafikai képességű játékkal, akkor a kártya szépen visszaveszi az órajelet annyira, amennyi elég a 60fps-hez, és ez radikálisan látszik a fogyasztásban, és a hőmérsékletben is.
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Az AMD honlapján sem ad meg órajelet a 290-es szériának. "Up to xxxMhz", ez a hivatalos specifikáció.
Itt találod a "Specs" fülön: [link](#18496) TTomax: Mindegyik ilyen.. Persze, van olyan kártya, amiből kiütik a hőfok korlátot, és csak TDP-re veszi vissza magát, de gondolom, ha berakod egy szellőzés nélküli házba a hővédelem akkor is megfogná 100 fok körül...

De feltételezem, bármelyik NV is ezt csinálná megsülés ellen.

-
zack
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Szerintem belövöm 1150/5800-ra 24/7 a legkisebb fesszel. Bőven elég.

De ahogy nézem nem a tuningot fizettetik meg a Vapor-nál, hanem a hőfokokat. Nem volt 70 fok a VRM szénné húzva. A Lightning még mindig 180k+...Gondolom viszik mint a cukrot.
Lassan építesz az árából egy 290 CF-et. 
A Valley azéé odabaxott. Ha 1220-at tudna, meg lenne a 3000p.
-
zack
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Az objektivitásnak a morzsáját sem érzem. Vajon miért?

Szerintem az enyémnél anti-tuningosabb Gaming nincs. De még ez is tudja az 1070/1350-et, és így már azért közel se lenne 25%. A memória úgysem menne jobban, az is kb 5400-5500Mhz tud, a GPU meg eleve 1080Mhz-ről indul, tehát az az 1150Mhz olyan, mint hogy én megemelem 1000-ről 1070-re. Ez előtt a túlhajtás előtt térdeljünk le?
A 290X Lightning több mint 50k-val több mint pl egy "X"-es Tri-X. Igazad van. A hülyének is megéri... 
Nem is akarok Lightningot látni. A büdös életben soha. Elég volt a 3db 7970-et használni. Mit értem a remek hőfokaival? Kb semmit. Úgy volt szar ahogy volt.
-
zack
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
És ez új blokkal 40k lenne.
És ott jön a képbe az én léghűtésem. Közel sem biztos, hogy sokkal jobb lenne egy ilyen kicsi vizes rendszer. Kicsi az a radiátor ahhoz, hogy extrém hőt le tudjon hűteni szvsz. Az meg a másik, hogy amit nyerek a réven elúszik a vámon. A GPU lehet hűvös lesz, a kártya többi része meg izzani fog.
Van az ami megéri, és komplett rendszer a gépbe, de az blokkok nélküli, és külső radiátor van hozzá. Csak ugye ez 100k plusz a blokkok.
Ha fogok is vizezni a jövbőben, csak CPU+GPU, de az nagy radiátoros rendszer lesz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax
üzenetére
Nincs igazán alapja. Annyi van, hogy a Unigine, amely cég fejlesztette az 1.0-s verziót nem igazán optimalizálta. Volt egy 1.1-es verzió is tervben, ami jobban futott mindenen, de nem adtak ki, mert céltalanná vált ezeknek a tesztprogramoknak a fejlesztése, ha magát a motort senki sem licenceli a piacon. Ezután az ipari felhasználásra koncentráltak, így a tervezett optimalizálások teljesen kimaradtak a Valleyből. Ez valahogy úgy jött át az idő folyamán, hogy ezek az optimalizálások az AMD-t érintették volna.
A Unigine egy olyan kellemetlen helyzetbe került mint sok más cég. Hiába van egy tök jó motorjuk, minden nagy kiadó házon belül akarja megoldani ezt a kérdést, tehát már nem keresnek licencelhető alternatívákat. Kifejlesztik maguknak és kész.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Itt nekem is 1250-en ment a lightning: [link] 14156 graphics score.
1280-on már 14600 a graphics scoreja.
Ha ate Lightningod 11700 graphics scoret dobott 1250-en, akkor ott valami nem volt kerek. Még a sima 290-ek is hoznak 12000 feletti pontokat.Valley mítosz meg onnan jött, hogy mikor mindkét kártya kijött, akkor a játék tesztekben ugyanigy volt köztük 4-5 fps különbség ide-oda, valleyben, pedig az NV 1000 ponttal többet hozott kb.
De egyébként igazad van ez már lehet a múlté sokat változtak azóta a driverek. -
mcwolf79
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Attól függetlenül,hogy 780 Ti-t én sem cserélném 290X-re (bár 780-at lecseréltem 290-re -> egyébként nem bántam meg) nem értem miért kell itt vergődnöd órák óta! A kollega valszeg nemhiába jött ide megkérdezni, hogy van-e nyűgje-baja az AMD kariknak, vagy nyugodtan lecserélheti-e?
Megj.: valszeg a 780 topic-ban már ilyenért szétcincált volna az a néhány véresszájú NV fanboi

-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
1200/1600-on hozza a 290X 1150-es eredményeit
ez nem mokolás, minőségi kivitelezés! Örülj a + most jó indulatú leszek...10Fps-ednek FullHD-ban a GTX780Ti-d javára....
Felette meg 4K-ban jó ha van 3 vagy többnyire semmi
De tudom mivel te nagyvonalú vagy....így bizonyára nem számít a zsebedben az a 40-50000ft és ez erősíti az egyéniséged, hogy a zöld oldalon állhatsz
Mivel van R9 290X-ed pont tudnod kellene hogy a különbség minimális és az a +10FPS is többnyire 100 feletti értékek mellett van
amit úgysem tudsz mivel megjeleníteni vagy csak G-sync-el 
-
sayinpety
tag
válasz
TTomax
üzenetére
Mindegyikre lehet. Nem teher. Az IP uarch dokumentacio kell hozza. Alig 3000-3500 sor a source. A GCN IPk sok attributumban egyeznek. Egy het alatt optimalizalhato minden GCN IPre.
D3D12vel pesszimista szamitasaim szerint minden Intel, AMD unique GPU IP memory control optimalizalas megoldhato ket het alatt. Legjobb esetben egy nap/IP uarch. Csak dokumentacio kell hozza. Ha az nVidia hajlando lesz segiteni, akkor Fermi/Kepler/Maxwell optimalizalas plusz egy het. Ha nem akkor honapokat is igenybe vehet mire visszafejtem a hardware mukodeset.
-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Én nem beszélek rá senkit semmire és le sem róla...de nagyon szívesen melléteszem bármelyik játékban a 780TI-d mellé az 1200-on járatott sima R9 290-em amit 70.000Ft-ért vettem és kapott max 20.000Ft-ért kompakt vizet
Aztán meglátod mit kapsz pluszban azért a zsák pénzért

-
Cseneles
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
NA....
jó és szép használható kártya a GTX780Ti
csak kár hogy a +4 vagy 6 FPS-ért kérnek +60000Ft felárat! Tudása semmivel sem több mint az AMD-nek
a G-sync-et meg hagyjuk...azt a monitor csinálj nem a GPU...nem adok 1évet és a monitor gyártok java aki piacon akar maradni előáll valami hasonlóval! Mindenkinek a szíve joga eldönteni mit vesz! de a GTX-ek nem mások mint egy túlárazott kártyák a felső szegmensben!(GTX Titan, 780, 780Ti) nem is beszélve a 3Gb ramról ami FullHD felett már néhol elfogyhat.. 
-
-
HSM
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Dehogynem hangos 2500rpm-en! Akit lehetett, és írta, hogy nem akar porszívót, le is beszéltem a refi 290-ekről.

Ugyanakkor a 7970-en alapórajelen, rendesen belőtt fesszel (alulfeszelve) soha el nem érte a 2500rpm környékét sem, 1600-2000rpm között volt, terhelés és környezeti hőfok függvényében, 80 fok körüli GPU-val, 75 körüli VRM-el. Nem mondom, hogy úgy halk, de egyáltalán nem vészes. Mérések alapján ez a refi 780Ti-ak zajszintje. Azt sem szokták hangosnak tituálni.Ráadásul az enyém késői, magas feszes volt, a korábbi 7970-ek mind kisebb fesszel jöttek, 1V, 1,08V, ezek voltak a tipikusak, nem 1,18V, mint az enyémen.... Érdekes, 1,05V körül kért amúgy az enyém is az alapórajeles stabil működéshez....
-
deadwing
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
No, megoldva a probléma. CF on

Nem tudom mit kaphattak azok a lábak az előző tulajnál, de átcsiszoltam őket a coollaboratory ultrához kapott dörzsi szivaccsal, igaz így a védőrétegnek annyi, de most már legalább van kontakt. Működik.
Egyébként a szivacs itt-ott bele is akadt, szóval valami durva dolog történhetett azokkal a "lábakkal". -
SkyS1gn
félisten
válasz
TTomax
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, tényleg ezt leszámítva nemvolt gondom se béta se semmilyen driverrel.
Amúgy nagyon ügyes vagy, hálás vagyok a keresődért, csak PICIT kellett volna jobban kapálóznod.
Az én történetem ITT kezdődött, amikor felraktam a 14.4 után a 14.6 bétát, frissen, a kommentjeim meg mind régebbiek.
Sebaj, azért majdnem összejött!

-
Milka 78
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Miért festene másképpen?144 kompakttal a PH-n egy 290x(MSI Gaming 114+30 a vizecske),míg a Lightning 159 ropi.Mindkettő kari vadi új PH-s ár.Persze ez nem olyan eget verő nagy különbség,de akkor sem más a helyzet(maradékból leget egy tisztességes ssd-t venni).Ha erre rászámolom,hogy a vizecskét használtan olcsóbban is beszerzem (mondjuk 25-ből feláll) akkor még nagyobb a különbség,de láttam már 100-ért refit és 106-ért Gaming-et használtan.Persze nem fair egy használt karit egy újhoz hasonlítani,de elméleti síkon beszélünk a költséghatékonyság terén és így bizony majd 30 ropit is spórolhatunk,miközben teljesítményben nem igazán vesztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én amúgy a régi üzleti notikat szeretem a leginkább, Lenovo T400, X200-201, Dell E6410, hasonlók, bár azok utódai sem olyanok már manapság minőségileg, mint pár éve voltak. 

Mondjuk téged simán eltudnálak képzelni a G-synces moncsid mellett a GTX-eddel a kezedben tolni az elektro bugit
Peddig kezdtem örülni, hogy valamivel jól járok

Egyébként tényleg.
jó és szép használható kártya a GTX780Ti 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)