Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovab0de
tag
-
BullKoxa
őstag
válasz zimi1991 #16411 üzenetére
Sok segítséggel! Itt segítettek a PH-n ! Ha gondolod Pü-ben küldök pár dolgot róla. Nem neked kiültem már el egyszer ami megvan róla nekem? Pü-ben . és kérdeztem feltegyem-e valahova? Lehet tévedek! Akkor bocsi érte.
Cole86: Bocsáss meg ! Téged átlépetek mert nincsen 290-d Gigából. Vagyis csak egy használt 2.5 év garival.. De még lehet, és remélem jó áron lesz mikor aktuális lesz a dolog . Msi kicsit túlárazott a véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz zimi1991 #16481 üzenetére
Pedig ez ilyen... A sima ragacsos-tappancsos süni lepotyog, a kétkomponensű ragasztós meg leszedhetetlen kb. Nem várható el, hogy minden VGA-típusra gyártsanak neked hozzá speciális fémplatnint a VGA-ra, ami rendesen csavarral rögzül. Ventit sem adnak mellé, mivel mindenki olyat tesz rá, amilyet szeretne.
A linkelt hőfokok viszont igen jónak tűnnek nekem, dacára, hogy igen rövid ideig futtattad csak.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz zimi1991 #16484 üzenetére
Kell valami fém platni, amivel hűtöd, praktikusan alumíniumból, meg hővezető párnák. Ezt kell méretezni, megfelelő műhelyben kivágni, és felcsavarozni. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
Olyasmire gondolok, mint a refi saját lapja, ahogy pl. odorgg csinálta: [link].
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz zimi1991 #16481 üzenetére
Remek!
Ha már furmarkolsz, a powerlimitet told ki légyszi AB-ben, különben nem sok értelme van.
Nálam ezt tudja 2db 1500-as ventivel a Peter:
Game alatt 72 fok max a GPU 1000Rpm-en, 1040Mhz-en.
Nálad mekkora ventik vannak, és mekkora fordulaton mennek?
Régebbi 290-esem nem volt ennyire forró fejű, mondjuk ott a ragasztgatós VRM hűtések nem bírták a kiképzést:
Ram/Vrm bordákhoz ajánlott Sekisui hővezető ragasztó szalag. Viszonylag jól tart, és leszedni sem túl nehéz.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
addikt
válasz zimi1991 #16484 üzenetére
Én a peter-hez járó fehér ragasztóval raktam fel a ram bordákat, az a titka, hogy kb. 30-40 percet hagyni kell "száradni" miután felragasztottad vele a bordát, és csak utána fordítsd meg a vga-t..Különben lepotyognak...
Ennek ellenére most én is rendeltem sekisui kétoldalas ragasztót, és le fogom cserélni a kártyán...Igaz, a vrm1-re, és a vrm2-re is vadászok más bordát, mert a hűtéshez adottak nem igazán képesek normális hőfokon tartani... Igencsak nagy bordából fogok faragni rájuk valami méretes darabot...
Egyébként nem jár a hűtésekhez ventilátor... link termék leírás - műszaki adatok - utolsó sor...
Kivéve az AC termékeit..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
asvald
senior tag
válasz zimi1991 #16511 üzenetére
Nem akartam írni , de feltűnt nekem is , hogy néha több az fps ,valamikor meg alig van , pedig a gpu 85foknál több még nem volt nálam ,és általánosan 50-70fok furmark alatt, amikor megkínzom 20-30mp-re
[ Szerkesztve ]
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Milka 78
nagyúr
válasz zimi1991 #16622 üzenetére
Milyen lap?(5-6-7).Mondjuk mindegy,mert menne,de a két kari közt nem lenne hely,hogy normálisan szellőzön aminek egyenes következménye,hogy a felső kari melegedni fog mint állat.CF-re szerencsésebb olyan deszkát választani aminek a pcie csatik közt 2 slotnyi hely van.
-
odorgg
addikt
-
Habugi
addikt
válasz zimi1991 #19041 üzenetére
odorgg már válaszolt neked/kérdezte, hogy meliyk csavar hiányzik, legalábbis tegnap még láttam ezt a postját most pedig "VALAMIÉRT" nem találom..!
Írj neki privit szerintem.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest