Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Vissza,és nem csak én hanem elég sokan... ki is cserélik,fél órán belül,és nem ilyenért hanem kisebb dologért is.Az egyik haverom vett egy ilyet... [link]...egy hulladék,és finoman fogalmaztam.... a 145X-re boostolt,de elérte a 80C fokot,és elkezdett akadozni...haverom azt gondolta biztosan a paszta gyenge,kapott uj pasztát,meg a thermal limit ki lett tolva 90Cfokra a saját szutyok OC programjukkal (ami egyébként megint egy nagy kuka),erre a kártya szépen felment 90Cfokra ugyanolyan órajel mellett és megint laggolt... persze még levelezett egy kört a Zotackal hogy hogy is van ez,onnan meg azt írták ez így rendben van 105Cfok a thermal limit addig nincs gond,csakhogy ez nem igaz,mert a 980ra az Nv nem ezt az értéket adta meg... közben elment pár hét teleszalad neki,visszavitte Scanba,fél órán belül a számláján volt a pénz...mert nem azt kapta amiért fizetett,most néz újat éppen...ennek így kellene működnie.. az én classimat is 30percen belül cserélték,mert elkezdett csíkozni...kaptam egy kpe-t ráfizettem 30fontot,de adtak egy Borderlands Pre-t,ami 30font a steamen...a monitormon pl 30nap pixel gari van,ha csak egy pixel hibázik azonnal cserélik,persze nem a legolcsóbb helyekröl vásárolok,megvehettem volna 6XXfontért is,de nem tettem mert ott semmi ilyen gari nem volt,így került 700ba... nem bánom,mert tudom ha valami gond van azonnal cserélik...és még sorolhatnám.Persze volt olyan is,hogy elnéztem egy egeret.rossz cikkszámot adtam meg .. már a kocsiban láttam,hogy ez nem az amit akartam,de nem volt pofám vissza vinni,mert tudtam én hibáztam és ki is bontottam...Sajnos tudom otthon nem így mennek a dolgok,tapasztaltam magam is,de az nem normális...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest