- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake #520 üzenetére
Ár/érték/tudás alapján ma a legjobb választás a piacon,elhiheted nem kevés tesztet néztem meg az utóbbi időben. Vennék én 690 SLI-t is,de az már az a költséghatár amit épp ésszel én sem lépek át.
290X-el kapcsolatban én megvárom a decembert (visszamondtam az előrendelést),az lehet még nagy nap az AMD életében a Mantle segítségével. Ha azzal illetve a már emlegetett CFX bridge nélküli gyorsulással igazán felülkerekedik a vetélytársain,és lesz rajta elfogadható hűtés,akkor abból érdemes lesz összedobni egy CF-t.Addigra már kialakulnak az árak remélhetőleg lesz hozzá driver is. Akkor kell majd teszteket nézni.
Addig csak reménykedni lehet,hogy jó ára lesz a megjelenéskor és AMD mellékel hozzá egy fülvédőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest