Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
Biztos azért mert drmos van rajta
Viccet félretéve, én annó azért "selejteztem" az asus x48-as rampage lapomat, mert nem volt hozzá egy bios sem, amivel normálisan, alapórajelen működött volna. Alkalomadtán bucira fagyott, hol terhelés alatt, hol idle, de 2 napot nem tudott menni egyben. Olvasgatva xtremsystems fórumot, egy srác elmélyedt a témában, és kiderült, hogy egy mch időzítés volt gyárilag túltekerve a biosban. Kérlelte az Asus-t, adjanak ilyen biost, amiben javítják, (kb 0.001% teljesítményvesztésről beszélünk, cserébe használhatóság) mi volt a válasz, ez mar nem támogatott termék. Akkor jöttek be az X58ak. Szóval azért mert a biossal bénáznak, de hardver felépítésben jó a lap, én nem gariznám, legalább próbálkoznak, egyszer csak beletrafálnak.
Hozzátenném, a többi komponens a mai napig megy egy p35DQ6-ban, atomstabilan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest