- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#00137984 #6170 üzenetére
Tisztában vagyok vele.. műszaki beállítottságú vagyok s nem csak mondogatni szoktam ezt. (a mérnök, az mérnök.. kivéve ha kertész)
(#6172) olymind1: Én is pont azt néztem, hogy alapvetően a 6-os tápcsati úgy van felosztva, hogy 3db. +12 voltos ág és 3db negatív. A 8-as ezen felül tartalmaz még +2db negatív ágat. De a legtöbb átalakító is csak simán áthurkolja az egészet, nem egyszer simán bekötve egy 3. -12 voltos ágba.
A tápom bőven tudja.. azt nem tudom, hogy a VGA-ban belül, hogy vannak a bekötések.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest