- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Most mentem egyet mindenféle modpack nélkül. Legutolsó non whql driver fent, 120fps semmi lag. Csak a játéktól kell hánynom, ma már rá nem veszem magam még egyszer. Nem tudom mi lehet a gond a WoT-al. Más is írta szarul futt neki RX4XX-n, de fogalmam sincs mi ez. Én próbáltam már mindenféle driverel, és semmi. Mindig megvan a 120fps és vajsima. Csak azért van a gépemen már jó éve, mert tapasztalataim szerint a legjobb vga teszter. Bármi miatt kicsit is instabbil a vga, azonnal kidobb/lefagy/wattman alapbeállítás betöltve. Tényleg, a leggyorsabb vga teszter programom 2011 óta.
Nem értem az ALT/TAB dolgot, le tudom tenni tálcára és szépen vissza is tudok menni. Mi az isten lehet ez... Azért amit irtál módokat kiprobálom úgy is. Csak elöbb iszok egy kávét, mert elsírom magam annyira kész lettem tőle.
Ki fogom próbálni 2mag/4szál is, nagyon szeretnék rájönni mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF RTX 3060 TI 8GB GARANCIÁS
- GIGABYTE RTX 4070 Super Windforce OC 12GB
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest