Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) rocket válasza velizare (#950) üzenetére


rocket
nagyúr

Megmondtak a gyartok, hogy 1500euro alatt nem lesz virtualis valosag, es ez csak a hardverek ara, fejfajas es hanyinger elleni tablettat nem szamoltak :)

3D-nel is nagyobb bukta lesz a VR.
Persze megy a gyartok oldalarol a hype, de a kezdeti lendulet utan amikor az atlagfelhasznalokat kellene, majd meggyozni , hogy vegyek meg, akkor az mar nem fog sikerulni, es 2-3ev mulva mar csak egy megbukott technologia lesz jelenlegi (szemuveges) formajaban.
Plusz az egeszseg karosito hatasai is kifognak derulni, ahogy nagyobb volumenben piacra kerul.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#952) lowzor válasza KAMELOT (#935) üzenetére


lowzor
veterán

Majd megnézem újra. DX-ben le kellett venni a grafikát, hogy mindenhol meglegyen min 60 FPS. Mantle-el minden csutka maxon van, a FOV is megemelve és 70 alatt ritkán látom az FPS-t, de inkább jóval felette van. Kb újjászületik a játék, mikor bekapcsolom a Mantle-t.

[ Szerkesztve ]

(#953) Abu85 válasza vaakuum (#938) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A 380X is jó, de az még nem jelent meg. A többinél a finomszemcsés preempció hiánya miatt gyakrabban előfordulhat, hogy a timewarp lekési a szinkronablakot. Ez rossz érzés.

(#951) rocket: Tablettákkal nem lehet védekezni a VR-hez kötődő fejfájás és hányinger ellen. Ezekhez egy olyan API kell, amely alacsony késleltetésű leképzést tesz lehetővé.

A sztereó 3D és a VR között nagy a különbség. Elsődlegesen azt mondanám, hogy amikor a sztereó 3D-t promózták, akkor sokan azt mondták, hogy hát nincs sok különbség. Amikor mi kivittük a VR-t demózni, akkor méteres sor volt, és mindenki fülig érő mosollyal mondta, hogy ez kell.

(#954) cain69: Igen mi. Kb. egy éve kivittük az Óbudai Egyetemre a Simhouse Riftjét. Nagy siker volt.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#954) velizare válasza Abu85 (#953) üzenetére


velizare
nagyúr

mit jelent az, hogy mi? ph?
és hová vittétek demózni?

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#955) rocket válasza Abu85 (#953) üzenetére


rocket
nagyúr

A szemuveg okozta zartsaggal van gond, ezert nem lesz hosszutavon eletkepes jelenlegi formajaban.
Minden ujdonsagra azt mondja az emberek nagy resze, hogy az kell neki, de valojaban 10percet probalta es ennyi ido alatt nem derul ki valojaban igy gondolja-e, vagy bedolt a mindenhonnan razudulo hypenak.
A test korlatait egyetlen hardverrel se lehet felulirni.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#956) velizare válasza rocket (#955) üzenetére


velizare
nagyúr

a virtuális orr állítólag egész jól bevált mint workaround.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#957) #45185024 válasza velizare (#956) üzenetére


#45185024
törölt tag

Oculusnak jó az a kézszimulációja amit megvásárolt.
Nemsokára lehet egér se kell VR ben az irányításhoz.

(#958) actival63


actival63
aktív tag

Azért valamit nem kellene elfelejteni. A VR kapcsán most nagyon ütős társaság sorakozott fel az AMD mögé. Nem kevés pénzt nyomnak bele már most és innen már nincs visszaút.

Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200

(#959) Yllgrim válasza actival63 (#958) üzenetére


Yllgrim
őstag

Sokan azt gondoljak, ez "csak" jatekokban lesz alkalmazhato pedig az epiteszettol kezdve, kutatas-fejlesztes, hadiipar, egeszsegugy... millio teruleten tud hasznos lenni, szoval mi csak az uttorok vagyunk.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#960) gbors válasza Abu85 (#937) üzenetére


gbors
nagyúr

A killer app a legritkábban áll a pénzen - bukni persze annál inkább. Itt most nem jó játék kell, hanem jó VR játék - én inkább a "nyugtával dícsérd a napot" táborban maradok. Persze tudom, Neked más a filozófiád :P

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#961) actival63 válasza Yllgrim (#959) üzenetére


actival63
aktív tag

Egy éve láttam a Discveryn, hogy a geológusok VR sisakban keresték az olaj lelőhelyeket azon a valamin amit mini földrengéssel készítettek. A hadiiparban hihetetlen pénz van. Ott a VR nagy előre lépés lesz. Az NFL-ben biztos fogják használni. Mennyivel könnyebb lesz ezzel begyakorolni egy play-t mint 2D-ben.

Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200

(#962) vaakuum válasza actival63 (#961) üzenetére


vaakuum
addikt

Valahol azt olvastam, hogy a hadiiparban is a távvezérléses drónok felé halad a fejlesztés az élőerős (pilótát igénylő) légi harci járművek rovására. Így én azt gondolom, hogy ehhez az elmélethez illik a VR, a technológia tényleg kell, hogy működjön.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#963) Ren Hoek válasza rocket (#955) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Azért azt se felejtsük el, hogy egy jó OLED-es VR szemüveg 100K-ért kiválthat egy 7-800 ezres OLED TV-t "virtual cinema módban", amit még cipelhetek is. Persze ehhez lehet kevés lesz a szemenkénti 1080p... Ez csak egy felhasználási mód, de ott nincs hányinger/fejfájásveszély sem, és nem kell hozzá extra hw sem. Még ha a pároddal akarsz mozizni is, akkor veszel kettőt aztán szevasz. Illetve a Hololens szerintem még nagyobb durranás lehet, mint a Rift. Annak tényleg extrém sok felhasználási lehetősége van, és ott is ugyan ezek a technológiák kellenek szoftveres/HW téren is.

A 3D azért bukott meg, mert szinte alig ad valamit az élményhez. Sőt néha zavaró is. Amikor viszont benne vagy a jelenetben, az egy teljesen más élmény. Tényleg eddig csak a tech hiányzott alóla, különben elterjedt volna már, ez biztos. Azt pedig biztosan tudom, hogy ehhez az élményhez még nagyon sokáig szemüveg fog kelleni, feltéve ha nem akarod megműttetni a látóidegedet :D 10-20-30 éven belül nem nagyon reális egy ilyen műtét, úgy hogy ne vesszen oda a látás nagy %-a. Sajnos az emberi látóideg nem olyan mint a hüllőké, nagyon minimálisan tud regenerálódni. Persze mindenre lesz megoldás előbb utóbb :P

(#964) #45185024


#45185024
törölt tag

A hololens-et még nehezebb megértenem. OKÉ ott volt E3 on a minecraft bemutató szenzációs volt !
De hogy egy szemüveget az ember utcán hord ott mi fogja kitolni ezeket a dual core -s teljesítményeket?
A szemüveg két oldalán lesz két fury pro ?:)
Vagy az (Iphone mittomén hol tartunk hanyas van most+1)-be lesz amd fury ?:)

[ Szerkesztve ]

(#965) Ren Hoek válasza #45185024 (#964) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Gondolj bele, egy Riftben 1080x1200-t kell kihajtani szemenként 90 FPS-el mondjuk egy Witcher 3 szintű grafikával a TELJES világot. Na ehhez kell a Fury VR. Egyébként meg ott a Gear VR, ami pl egy Samsung Note II telefon ARM prociján és GPU-ján futó játékot fog VR-ben tolni. Biztos szerényebb grafikával, de nem mindenhez kell fotorealizmus.

Ebből kiindulva a Hololens Augmented Reality szemüveg, oda meg eleve nem kell mindent kirajzolni, csak bizonyos tárgyakat, azt sem olyan hűdenagy részletességgel. Minecraft kockákat egy okosóra is kirajzol neked :D Oda feltehetőleg elég lesz egy telefonokba szánt ARM 4-8 magos proci megfelelő GPU-val, vagy valami speckó ASIC vagy FPGA a fejorientációhoz stb...Elfér egy pici szemüvegben is. Minden ami telefonon elfutó játék azt ki lehet nyomni AR-be is. Nem egy nagy ördöngősség... Ráadásul ezekbe ugyan úgy belehet építeni a Fury-ban található finomszemcsés preempciót és ilyesmiket.

Itt csak annyi a lényeg, hogy MOST a Fury tudja ezt tökéletesen és megvan hozzá a kapacitása, hogy kitoljon magából fotorealisztikus grafikát.

Mod: Meg pl én annyira nem is biztosan szeretném, hogy kimegyek éjjel WC-re, véletlenül fentmaradt a Hololens bekapcsolt Alien:Isolation-el, és rámtörve meghág egy 2 méteres Alien barnázás közben :D

[ Szerkesztve ]

(#966) KAMELOT válasza lowzor (#952) üzenetére


KAMELOT
titán

Ez csak pár játék sajnos ahol hozott gyorsítást a dolog. Amúgy meg nagy semmi! Valójában csak egy rendesen megírt drivert csináltak!

(#951) rocket: 3D-vel kapcsolatos dolgokat én már régen mondtam itt. kb. nekem fél perc után már fájt a fejem. Virtuális dolog nem valóságot tükrözik és a szemünk a valóságos 3D-hez van szokva, nem egy kreált trutymóhoz.

[ Szerkesztve ]

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#967) -Solt- válasza KAMELOT (#966) üzenetére


-Solt-
veterán

Nagy semmi... végül is csak a DX12 és a Vulcan alapja, ráadásul az egyetlen API, amivel számolnak a VR fejlesztők. Ez tényleg a nagy semmi! :D

www.smart-bus.hu

(#968) KAMELOT válasza -Solt- (#967) üzenetére


KAMELOT
titán

Az alapja igen tudom. Kész ott tovább fejlesztették és csókolom! Majd kíváncsi leszek DX12 alatt, hogy fognak menni a dolgok!

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#969) 5ent1nel válasza KAMELOT (#968) üzenetére


5ent1nel
aktív tag

Cseppet leegyszerűsíted a képletet de sebaj!
Elvégre az első hangjegyek leírása óta sem tudnak semmi újat felmutatni a zenében sem, csak a meglévőket variálgatják... :U :C

Amúgy a DX12 alatti dolgokra én is kíváncsi vagyok, ahogy szinte mindenki. Személy szerint nem várok semmi kiugrót - bármint is kommunikál az AMD -, főleg az első időkben nem, de nagyon-nagyon messze vagyok tőle, h már most lemondóan legyintsek rá.
Majd meglátjuk mit hoz a jövő! Nekem félig teli a pohár. ;)

[ Szerkesztve ]

(#970) Ren Hoek válasza 5ent1nel (#969) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Amit én is várok az első körben egy rakás techdemó és visszafogott nagy címek, amik mindenhol jól futnak. Ez a lehetőség most tényleg az utolsó és nagy dobása lehet az AMD-nek, mert a Fury-kat ténylegesen a DX12-re tervezték. Most szerintem orrba szájba kéne nyomniuk majd az iszonyú sávszélt zabáló async DX12 techdemókat, amik direkt Fiji GCN-re és HBM-re vannak kihegyezve játéktech és effektek terén is - úgy hogy a Maxwell2-ők köpni nyelni nem tudnának. Csak fogy az idő, ketyeg az óra és már elcseszték, mert ezeket minimum a Fury rajtra kellett volna kiköhögni.

Fordított helyzetben Jen-Hsun Huang nv CEO, már űrből vetítené propaganda-műholdakkal a DX12 techdemokat amiken a konkurencia megalázóan elvérzik. :)) Addig sz.rakodnak még a végén, mire kijön a Pascal tényleg...

Vicc amúgy még, hogy ez NV-nek még jó is. Mire kijönnek az új kártyákkal, pont beérik a piac, és megint szanaszét tarolják és még validálva is van, hogy a régi Maxwell2-őt miért is kell lecserélni a userkének.

[ Szerkesztve ]

(#971) Erdei88


Erdei88
veterán


forrás

[ Szerkesztve ]

(#972) mobal válasza Erdei88 (#971) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Hát ez nem lett valami nagy! :D

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#973) rocket válasza Ren Hoek (#970) üzenetére


rocket
nagyúr

Sajnos az AMD tonkremeneset nem csak megfelelo termekek hianya okozta, hanem hianyzik a "killer instict" a cegbol, nem tudjak meglovagolni a konkurencia gyengeit, eleg csak a gtx970-re gondolni, steam survey alapjan a legnagyobb piaci reszesedessel biro DVGA, sok millio darabos eladassal.

Alap esetben senki nem akar a ~20%-os piaci reszesedessel rendelkezo gyartoval demozgatni, de meg penzert se nagyon, mert nem tud annyit fizetni az AMD amivel a piac ~80%-anak potencialis vevoit kivaltsa, igy marad nekik olyan cim, mint az AOTS.

Sot jelenleg ugytunik az AMD AOTS (early access telen johet legkorabban) benchmark melle a tuloldalon jon egy UE4 early access jatek az ARK Survival Evolved-hez dx12 patch augusztusban, nem hiszem nagy jostehetseg kell ahoz melyik lesz a mervado, egy jatszhato jatek, vagy egy futatthato benchmark :)

Zsenialis huzasai vannak az NV-nek ezt el kell ismerni, megint a leheto legjobb valaszt adjak az AMD DX12 hypera :)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#974) MiklosSaS válasza Erdei88 (#971) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Erdekes..lassan tesztelgetni fogjak a mini Fury-t...de a boltokban meg mindig nem lehet kapni sem Fury sem Fury X kartyakat...

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#975) -Solt- válasza MiklosSaS (#974) üzenetére


-Solt-
veterán

Fury X hetek óta kapható iponon... Annyi a baja, hogy drága.

www.smart-bus.hu

(#976) MiklosSaS válasza -Solt- (#975) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Most kerestem ra, nalunk 1 helyen kaphato par darab...termeszetesen aranyban merik oket... :W

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#977) Anubris válasza -Solt- (#975) üzenetére


Anubris
őstag

A Titan-X is drága (volt). Mégis vettek itt többen megjelenéskor és még azt sem lehet mondani, hogy Nv fanok voltak mind, illetve minden bizonnyal tudták már akkor, hogy rá pár hónapra jön majd Ti is alacsonyabb áron. Most a Fury-ból már van az olcsóbb Pro is, nem értem, miért nem vesz itt senki sem. Drága persze, de mit vártunk, GTX 980 árazást?
Hozzáteszem, a Fury-nál a teljes értékű gpus, vizes változat van kb egy átlagos custom léghűtéses 980 Ti árában. Azért az nem annyira rossz. Itthon szerintem egy EVGA Hybrid 280-300K lesz. Titan-X hybrid-ről nem is beszélve.

(#976) miklosss2012: OC UK-nál a Fury Tri-x 450 font, míg a legolcsóbb custom 980 Ti (Palit) 530.

[ Szerkesztve ]

(#978) Ren Hoek válasza rocket (#973) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Ja, beírom YT-re hogy DX12.. és mi az első két találat? King of Wushu NVIDIA feltöltéssel, illetve ez:
Square Enix: Witch DX12
Ami 4 NV kártyán fut... besza-behu user szemmel.

AMD oldalról meg van egy tech bla bla a New Era of pc gaming, egy Star Swarm videó, ami szerintem soha nem volt nagy szám... és az AOTS film, ami engem ugyancsak nem dobott földhöz.
Hiába csőd szélén vannak, akkor is fel kellett volna hozni low level API fejlesztőket, akik összedobnak egy ütős techdemót startra, ami Maxwell2-őn bedadog. Egyelőre nyoma nincs ilyennek...

Mondjuk a Witch-re lennék kíváncsi, hogy futna mondjuk egy Fury X-en, ha optimalizálják oda is... Az mekkora demo lenne, hogy 4xNV kártya multiadapterrel, VS. 1x Fury-X ugyan azt tudja :D

(#979) ktg3


ktg3
őstag

Papíron mikor kéne jönnie a nano-nak?

(#980) Ren Hoek válasza ktg3 (#979) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Augusztus elvileg, de nagyon nagy a csend. Szerintem kivárnak az AOTS benchmarkra, hogy legalább szoftveresen bejöjjön a start.

[ Szerkesztve ]

(#981) ktg3 válasza Ren Hoek (#980) üzenetére


ktg3
őstag

De ilyenkor már szokott lenni pontos release date nem? Vagy NDA lejárta vagy bármi. Az elég fura, hogy ebben a hónapban jön és semmi info az időpontról.

(#982) rocket válasza Ren Hoek (#978) üzenetére


rocket
nagyúr

Eddig a Square-Enix nagy AMD partnerkent szerepelt itt a hazigazda meseiben, CryEngine meg GCN-re optimalizalt motorkent, erre mindkett DX12 jatek NV-re lesz optimalizalva.
Az AOTS az AMD techdemo amit hianyolsz :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#983) Abu85 válasza rocket (#982) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A Square Enix két részlegből áll. Az Eidos részleg az AMD partnere, míg a Square Enix keleti részlegére az AMD nem tart igényt, mert lassan dolgoznak, és nem is koncentrálnak annyira a PC-re, mivel saját felhőt építenek.
A CryEngine és a Crytek ma is AMD partner. A licencelők nem feltétlenül azok. Csak az LDK-ban van előírva az AMD partnerség, mert ott gyakorlatilag az AMD fizeti ki a CryEngine licencet az adott stúdió helyett.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#984) MiklosSaS válasza Abu85 (#983) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Tehat a keleti reszleget az AMD jofejsegbol oda dobta az NV-nek? Legyen nekik is valami...

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#985) -Solt- válasza Anubris (#977) üzenetére


-Solt-
veterán

Amikor jött a Titan, nem volt alternatívája. Ha most csak a Fury X lenne, ami az egy GPU-s trónon ülne mint a Titan anno, akkor tuti jobban fogyna.

AMD szimpatizáns szemüvegen keresztül is nem jó az ár/érték aránya, ugyanannyiért Giga G1 gaming 980Ti-t lehet venni, ami 1080p-n alapból ráver vagy 20%-t, és akkor hol van még az a minimum plusz 20% amit a tuning hoz, szemben a Fury X max 10 %-val... Minimum 30%-s különbség azonos áron... Szerinted? :)

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#986) Ren Hoek válasza rocket (#982) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Az megvan és várom is... de avatatlan szemeknek látvány kell, és nem egy sokezer egyséből és lézerekből meg rakétákból, meg mm pici külön forgó lövegtornyokból álló demo kell. Amúgy kicsit nekem olyan volt az a videó, hogy "mit is kell nézni?" Grafikai látványban egyáltalán nem nagy szám, nekem nem több mint egy DX9-es RTS. Egy avatatlan szem nem tud különbséget tenni eközött és mondjuk egy Total War: Attila vagy Supreme Commander között.

Persze én tudom, hogy mi van technikailag az AOTS mögött, és zseniálisnak tartom az új lehetőségeket az RTS iparban, csak ez szerintem senkit nem érdekel, mondjuk egy Witch-hez képest, ami után alsónacit kellett cserélnem, és az államat kerestem.

(#987) rocket válasza Ren Hoek (#986) üzenetére


rocket
nagyúr

Az AOTS-ban a terrain szimulacio iszonyat gagyi, rejtely, hogy az AMD-t, miert ilyen vizualisan semmitmondo techdemoval promozza az aszinkron shader maniajat, mikozben a tuloldalon egy DX12 dzsungelbe invitalja a felhasznalokat dinoszaurusz vadaszatra az NV.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#988) Abu85 válasza MiklosSaS (#984) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Nem. Egyszerűen a meglévő partnerek mellett nincs rá kapacitás. Az EA azért elég sok játékot tervez, ahogy a Square Enix Eidos részlege is. Aztán a SEGA is hoz néha pár címet, majd a Nordic Games, a 2K Games, a Deep Silver, a Capcom, az 505 Games és a Focus Home Interactive is le szokott jelentkezni, és még ott vannak a függetlenek. Emellett az AMD elvárja a minőséget, és ha valaki elrontja, akkor vissza kell fizetni az AMD erőfeszítéseit, vagy még többet is.

Ma sajnos jellemző a visszaélés a támogatással kapcsolatban, mert felveheted a pénzt a szar portért is. Az AMD-vel ezt nem lehet megtenni, mert bünti lesz a vége. A visszaélésre jó példa, hogy az NV-nek nagyjából 20 millió dollárja van a Batman AK és az MKX PC-s portjainak marketingtámogatásában, és mit kaptak érte ???

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#989) mackosajt


mackosajt
addikt

Nem akarok nagyon belavauuzni, de ez most a radeon talalgatos topik, vagy fury-k topikja?

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#990) Laja333 válasza mackosajt (#989) üzenetére


Laja333
őstag

Igen. ;] :P

(#991) #45185024 válasza ktg3 (#981) üzenetére


#45185024
törölt tag

Ott volt a linkelt cikkbe.
Coming soon to a retailer near you.....
Doing a project for AMD will have details next week.

Jövőhéten megtudjuk.
AMD nek úgy tünik ez teljesen jó így hogy a Leaks -esekkel bereklámoztatja a termékeit.
A MÉM még beindul rá amivel nagy sztárokkal ingyen lehet reklámozni is...
Nekem is fura vagy stílususan fury :) hogy nincs bejelentés szinte soha hanem a termékek valamire reagálva jelennek meg (nvidia vagy Win , 380x el is várunk valamire jó isten tudja mire, 370x nél legalább tudjuk hogy a 950 Ti-re vártak)
de a Nanónál még a customra sem kell várniuk. A PRO-t egyszerűen azért kezdték el árulni mert jött a 14.-ei negyedéves részvényjelentés és villantani akartak ami tényleg jó kártya lenne ha 190 be végre itt lenne.
Aztán most kell a HBM a nanóba ,Pro bealtat majd villantunk vele Direct X 12 alatt...
Nanóba főleg az érdekel engem hogy lehet e majd kapni, vagy ez is megjelenik és alszik majd az első Directx játékokig...

[ Szerkesztve ]

(#992) actival63


actival63
aktív tag

Szólni kell a Facebook-nak álljon le a vásárlásokkal. Akkor lesz elég kártya. :)

Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200

(#993) beci43 válasza -Solt- (#967) üzenetére


beci43
senior tag

Solt,a DCS hogy muzsikál 290X alatt?Full maxon érdekelne FPS teszt.

(#994) -Solt- válasza beci43 (#993) üzenetére


-Solt-
veterán

A W10 alá még nem telepítettem fel, de amint meglesz beszámolok róla! ;)

www.smart-bus.hu

(#995) beci43 válasza -Solt- (#994) üzenetére


beci43
senior tag

Köszi!Gondolkodom egy 390X-en,de a vétel attól függne mennyi fps-t tud magából kipumpálni DCS alatt. :R

(#996) gerbaud_


gerbaud_
csendes tag

Sziasztok

Fury alá eleg a 3770k?ha igen mekkora órajelen? holnap jön a VGA.

(#997) Anubris válasza gerbaud_ (#996) üzenetére


Anubris
őstag

Végre lesz valakinek, gratula hozzá!
Pontosan melyik típust vetted?

Szerintem kb 4.4 ghz-ra kellene húzni.

(#998) gerbaud_ válasza Anubris (#997) üzenetére


gerbaud_
csendes tag

Sapphire Fury X.ok köszi az megvan.

(#999) lowzor válasza gerbaud_ (#996) üzenetére


lowzor
veterán

Grat :)
Majd nyomass teszteket.

(#1000) Ren Hoek válasza gerbaud_ (#998) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Honnan veszed végül? Remélem nem a sípolós pumpást kapod már...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.