Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Csak arra vigyázz hogy a kártya alap feszen is jóval többet fogyaszt egy átlag 7970-nél. így mindenképp rakd fel a tdp limitet +20% -ra CCC-ben. Sztem sokan abba futottak bele és ezért nem bírta náluk az alap órajelet sem ami jóval magasabb akármelyik 7970 GhzE vagy r9 280x-nél

-
Bossp
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
pmheros
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem ref. 7970 volt.
A hűtése érdekes, mert egyrészt kifújta a meleg levegőt a házból, és a nyákon lévő alkatrészek is hűsen voltak tartva, a gpu -ra ugyanez már nem volt igaz. A hangja pedig volt rendesen.
Hogy most azért mert referencia volt, vagy másért azt nem tudom, de soha nem volt gondom a driverekkel, mindegyik működött rajta hibátlan.Ezt szerettem benne a legjobban -
Petyyyyy
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Plusz a ref modellek általában nagyobb tuningpotenciállal rendelkeznek, ha jól emlékszem.
A Lightning verziót jobb kerülni, elég gyatra széria lett. Jobb felső sarokban a kereső, oda beírva a kulcsszavakat ( pl. DCII, Lightning, Vapor X, stb.) megtalálod a tapasztalatokat.Hirdetést tilos linkelni szakmai topikba.
-
Repsol600
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Jó, de hangos, és melegedősebb mint a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi