Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterm711
aktív tag
-
nagyúr
válasz pmheros #9699 üzenetére
A kari tőlem van, természetesen mondtam, hogy ha gondolja akkor elküldöm garanciába, de csak saját felelősségére. Ugyanis ez eléggé necces helyzet, mert be fogják tenni tesztelni, és ha nem produkál képhibát, fagyást stb, akkor TESZT OK státusszal visszadobják, és a szállítási költség ilyenkor kiszámlázásra kerül.
Mondtam neki, nyugodtan szedje le a hűtőt, de csak ha van hozzá megfelelő szerszáma, és nem fog látszani sérülés a szerelés során, és pasztázza újra, hátha megoldódik a probléma.
Tehát rajtam nem múlik én szívesen intézem neki a garit, de kérdés az, hogy ezt a nagyker hogy fogja kezelni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Szatesz.
aktív tag
válasz pmheros #10154 üzenetére
Kifogom tölteni csak most állt össze!
Msi z68gd80, 3770k, corsair ax1200, LG Flatron W3000H-BN.
A videokai meg Asus 7970 DC2Top.
Tehát teljesen új a win 7 , tegnap este raktam fel amikor nem sikerült beállítanom a felbontast a lapra gyanakodtam beraktama. Régi nvidia karimat és driver nélkül is natívban volt! Aztán vissza ezt és megint 1280x800
Most driver sweeper volt aztán vissza a driver és ugyan az a helyzet!
Bevannak rendesen dugva a csatik úgy ahogyan kell.
Fingom sincs milehet! De már jól fel idegesít! -
Pug
veterán
válasz pmheros #12054 üzenetére
Ki is mondtad a varásszót, ref. a matricázáson kívül nem sok köze van a Gigához....
És nem mondtam, azt sem, hogy az összes Giga szutyok, csak a 68XX-es fiaskó, most a voltage lock, a fantasztikus batmobil hűtő és társai okán én speciel az utóbbi 2 évben kerülöm őket vga terén, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli54213
aktív tag
válasz pmheros #14395 üzenetére
Nekem a 12.11 beta11-el semmi baja a játéknak, 12.10-el sem volt, csak nemvolt annyi FPS-em .
Más:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam olyan képeket, ahol a 2 HD7970et CF-ben 2CF híddal kötötték össze. Az lenne a kérdésem, hogy ennek van valami előnye? Én 1-el kötöttem össze és tökéletes. Előre is köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest