Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Biohazard5
üzenetére
?
Nem értem hogy jön ide a 680-690!
Itt kifejezetten radeon kártyákról volt szó, hogyan lehetne jobban hűteni őket.
-
haddent
addikt
válasz
Biohazard5
üzenetére
oliba neked is írom
Nem értem, hogy mire gondoltok.. Pontosan ugyanolyan évek óta az összes videókártya referencia hűtése. Bazi nagy rézdarab, rajta bordák. Néha hőcsövek, néha pára kamrák, néha egyik sem. Lényegében egyik sem hozott nagy változást. Néhány szériánál csendesebb, hűvösebb, máshol ennek az ellentetje. Ez csakis a kártya fogyasztásától függ, esetleg a használt ventitől. A hang nekem egyáltalán nem szempont, illetve nem is hallottam még gtx680 refet hörrögni, erről nem nyilatkozom, de a hőfokoknak nem sok közük van ehhez. Adott egy hely, adott, hogy 2 slotot foglalhat el, és adott, hogy hány W -nyi hő ellen kell dolgozni. Ezekkel a paraméterekkel nem igazán lehet ugyanazt hozni egy 150 és egy 250W -os kártyánál (csak írtam valamit). -
válasz
Biohazard5
üzenetére
Kodkettő,tévé után gondoltad tegyük az estét szebbé egy kis trollkodással,mert zöld fan vagy? Ügyes

-
haddent
addikt
válasz
Biohazard5
üzenetére
Az nem baj hogy. kb. feleannyi a fogyasztása (kis túlzással) ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest