Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
zolee5016
üzenetére
Majd jön egy hozzáértő, és elmondja az értékeket...De tudtommal 120-130 fok felett is bírják a forrasztások. Szerinted egy kevésbé hatékony VRM hűtés alatt a VRM-nél hány fok van? Még sincs semmi gondjuk ezeknek a kártyáknak. Persze minél hidegebb, annál jobb. Ezért is lett nm kevés lé beleölve a házamba és a hűtésrendszerbe.
Egy ilyen kártyát nem illik midi házba tenni. Meg kell adni neki a környezetet, hogy le tudja adni a hőt, és legyen, ami ki is fújja.1 ventit ki is hagytam a házamban. HAF932-nek van egy VGA és a merevlemezek közötti részen egy kis konzolja, ami kiszedhető, de ha szükséges, berakod, és közvetlen a VGA hűtőjére tolja a friss levegőt. CF-nél aranyat ért, de szerintem itt is úgy kezdem, hogy eleve berakom.
-
zack
nagyúr
válasz
zolee5016
üzenetére
Jogos, de azért ahhoz hogy sérüljön a lap, vagy rövidítse az életét, több kell. Az meg a másik, hogy a gép illetve a lap életének hány százalékát teszi ki a játék. Elenyésző. Alapon meg simán meg is fogható akár.
De majd kiderül rövidesen. Az én hőfokaim nem standard értékek lesznek, mert azért rohadt nagy a cúg a házban. Nálam a 7950CF-el is megbirkózott a hűtésem, kétlem hogy pont a Lightning fogna ki rajta.
-
HSM
félisten
válasz
zolee5016
üzenetére
Engem sokkal jobban aggaszt az Asus és a Gigabyte megoldásain, hogy a lamellákról a meleg levegő egyik iránya az alaplap, a másik meg oldalra... Onnan sokkal inkább megy a fűtőhatás. Persze, ízlések és pofonok.

(#31917) zolee5016: CF-nél az alaplap élete... Áhh... Meghűthetelen rendesen szinte, leszámítva a hangos, brutál nagyon nagy légszállítású házakat.
-
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016
üzenetére
Fail3D!
Csak mivel fizettel egy csomo felarat a matrixert, elmehet a fenebe az asus ha ezt nem gariztatja
Minosegert fizettel.Nekem az a tapasztalatom,hogy az Asus elég kényesen figyel a Matrix-ra ha hibáról van szó(gyorsan,és rugalmasan intézték az enyémet,is holott már csak gyártói (kóddal regelt) garim volt(GTX 285)
2 volt az egyik meghalt...helyette 5k+-ért lett a 7970 -esem.Igaz ebben bolt már nem vett részt, hanem a supporton keresztül ment a csere...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egy ilyen kártyát nem illik midi házba tenni. Meg kell adni neki a környezetet, hogy le tudja adni a hőt, és legyen, ami ki is fújja.