Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Mit jelent neked az az ár ami még elfogadható?
Én kolink házban vagyok(alsó tápos, 4 venti), semmi bajom vele elfér minden hőfokok rendben. 3.000Ft-ért vettem innen. Elég feltenni a ház oldalát, már egy hátra kiszívó ventillátor sokat jelent. Van 10k-ért is szűrős házak. de 18-ért itt aprón a legjobbak vannak.
-
Malibutomi
nagyúr
-
-
kona005
senior tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
20-30%-ot biztos nem fogsz vele veszíteni, igazából ez a tesztelésen alapuló dolog, ha ennyire zavar és fontos akkor én olyan 850-900Mhz-re lőném be a core clockot és addig csökkenteném a feszt még stabil marad

Mondjuk 850mhz-nél már komoly teljesítménybeli visszaesés lesz szvsz, de akkor sem lesz 30% szvsz (na ezt jó megaszondtam
) a gyári fesz 1.269 asszem de nem tudom mennyit lehet belőle faragni... -
-
Qmi
tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Höhö én is pont így vagyok mint te

Gari van rá csak nem rajtam keresztül megy, meg nem is a városomban.
Nekem azt mondták, hogy ha gariba már volt egyszer javítva és utána megint rossz akkor cserélniük illene nem tovább oblégolni. Ennek utána kell járni minden bizonnyal. -
Qmi
tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Valószínűleg gyakori hiba ennél a típusnál. Nekem Gigabyte 7950 WF3 van és ugyanúgy a 3-ik venti zörög.
Volt javítóban, ahogy néztem sima WD40/valamivel megfújták annó. Ez volt kb 2 hónapja.
Már nem is központosan forog, hanem szépen bólogat (csapágynak annyi), indításnál kávédaráló hang, kicsit később "halkra" vált. WD40 kenésre rövidtávon talán, amúgy meg szerintem nem alkalmas (bringás tapasztalat)
Lecsekkoltam: Everflow nem occsó venti megy bele.
Pontos leírás és kép itt: [link]
Egyébként ezt leszámítva a hűtés kiváló. Furmark 25 perc izzasztás alatt max 62 fokos, zárt házban. játék alatt is ennyi az annyi.
-
weri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a gyári fesz 1.269 asszem de nem tudom mennyit lehet belőle faragni...
kártyástol! ) de ha jo hütést akarsz akkor az gpu 51 max vrm meg 70 max
imádtam azt a vga.