Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
Én már letettem róla, ez az egész vagy bejön vagy nem alapon megy, és nincs kedvem a szerencsejátékhoz. Az tök jó, ha sokaknak nincs gond vele, de legalább annyian vannak akiknek szívás. Szerintem ez nem ajánlott vétel. A kártya biztos jó a maga kategóriájában de ez a mizéria a driverekkel riasztó. Inkább gtx 660-at nézek, az gyengébb és elég régi, de ahogy nézem sokkal kevesebb panasz van rá. Aztán persze lehet befürdök vele
Amúgy 50k baromi sok egy ilyen kártyáért szvsz, pláne ha nem is biztos, hogy működik. -
J.Hetfield
aktív tag
Üdv! R9 270-et szeretnék, venni, átolvastam ezt a témát és eléggé elment tőle a kedvem. Kb. használhatatlannak tűnik, annyi hiba van vele. Van már olyan driver ami működik normálisan és nem hemzseg a hibáktól? Nem is értem hogy nem megy csődbe ez a cég, ha ilyen szemetet gyárt.
Nem cserélgetem hetente a cuccaimat, olyan kártya kellene ami sokáig megy és minél kevesebb hibával. Lehet inkább zöldeknél kellene nézelődnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy 50k baromi sok egy ilyen kártyáért szvsz, pláne ha nem is biztos, hogy működik.

Valaki ezt mond valaki azt... 

(bár még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ilyet kellene vennem)
Nem cserélgetem hetente a cuccaimat, olyan kártya kellene ami sokáig megy és minél kevesebb hibával. Lehet inkább zöldeknél kellene nézelődnöm.