Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Ér annyit, elvileg izmosabb a HD 7870-esnél.

Viszont én ismét nagyon büszke vagyok a kis kártyámra, mert Mafia III High beállításokkal fullHD-ban gyönyörűen fut. Az már más kérdés, hogy a játék maga elég ocsmány.
Sorra lep meg az új játékoknál, nagyon megvagyok vele elégedve! -
pengwin
addikt
válasz
Darabokra
üzenetére
Na hát igen... ez itt felénk Budapesten nem probléma, van kínálat bőven. Cserébe vidéken(főleg Kelet-Magyarországon) általában jóval olcsóbbak a használt cuccok.
A gari meg bizonyos szériáknál sokat számít (pl. GCN1, nagy százakéban hullanak 3 éves koruk körül), van ahol meg keveset, pl. nekem a tartalék VGA-m egy igen sokat gyötört 8800GTS, ami a mai napig zökkenőmentesen teszi a dolgát, holott már vagy 8-9 éves. -
pengwin
addikt
válasz
Darabokra
üzenetére
Teljesítményben kb. azt tudja, mint egy R9 270X, talán kicsivel többet, vagyis olyan 30%-nyit léptél előre, ami nem rossz egy kis befektetésért cserébe. Garancia volt rá?
Én is hasonló váltáson gondolkozok, mert az AMD linuxos driver supportja valami irtózatosan rossz...
Csak én egy GTX 770-960-970-re ácsingózok, de hát nagyon el vannak szállva a 900-as GTX-ek árai itt az aprón...
Amennyiért használt, garis GTX 970-et lehet venni, annyiért már én új kártyát veszek. -
vlevi
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
techpowerupon próbálj utánanézni, hogy milyen teljesítménybeli különbségeket mutatnak.
[link]
Ez a (nem reprepzentatív felmérés) alapján Crysyban 33-ról 40-re nő az fps, fullhd felbontáson.u.i.: Nekem is 7850-em van, Assetto Corsa, Project cars, elvan vele. Igaz, nem ultra részletességgel, hanem csak inkább a közepesnél valamivel nagyobbra beállítva, de megy, és jól néz ki.
-
Peace
nagyúr
válasz
Darabokra
üzenetére
Sajnos szegény 7870-es már lecsúszott a belépőszintre, minimumként van feltüntetve a legtöbb új játéknál. Ennek ellenére viszont legnagyobb meglepetésemre gyönyörűen teljesít. Rise of the Tomb Raidert, Mirror's Edge 2-t high/ultra beállításokkal tolom 1080p-ben, Doom is nagyon szépen megy medium/high-on. Szóval egy szavam nem lehet, mert kiválóan teljesít még így 4 év elteltével is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Projektor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sorra lep meg az új játékoknál, nagyon megvagyok vele elégedve!

De ha van pénzed vársz egy kicsit,ha radeont akarsz. Árakra új karikra gondoltam. Nekem pl a fogyasztás se mindegy. Garancia is nagy előny.