Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
danicsenki8 #44180 üzenetére
Egy Bitnefix Merc Alpha házzal jól jársz, ha nem akarsz sokat költeni rá. Jelenleg az árát nem tudom, szét kell nézni, de szerintem 10k-nál nem több, vagy nem sokkal. Hűtése kiváló (tuning esetén jól jön), esztétikailag szerintem egész jó.Kábelmenedzsment viszont nincs benne. Elég vékony lemezből van, de nem ráülni akarsz gondolom. Szóval szerintem jó kis kuckó. Procihűtőből én ajánlom a Freezer A30-at. Nekem intelre van,jól szellőző házban nem lesz baj a teljesítményével.
Off vége
#44181) Steve198310 Újabb Steve féle hiba?
(#44185) Steve198310
Vagyis igazam volt! Nincs semmi baj azokkal a Dual-X karikkal! -
rígel
őstag
válasz
danicsenki8 #44180 üzenetére
valami tisztességeset. Scythe, Termalright, Be quiet, Alpenföhn négyesbből. De nem akarok offolni, ha érdekel a véleményem privátban szívesen segítek.
-
rígel
őstag
válasz
danicsenki8 #44178 üzenetére
jó lesz az, ha nem fér bele erősebb profi. Abból sosem árt erősebb, de hát nem rendelkezünk korlátlan pénzmaggal...
No, viszont a hűtőt cserélném ha tuning is lesz, és/vagy számít a csöndesség. -
rígel
őstag
válasz
danicsenki8 #44173 üzenetére
Jobb lenne egy erősebb proci, de ha erre futja a keretből akkor ez van, ezért a vga-t ne add alább. Úgy látom Mantle tesztekből hogy épp cpu limites játékokon dob nagyot, így csökken a jelentősége a gyengébb cpu-nak. De ez majd a gyakorlatban kiderül hogy tényleg így van-e.
-
Womb
senior tag
válasz
Véleményem szerint elég a kártyához a processzor ereje, de mások szerint multiban már lehet, hogy kicsit kevés. 200e-ért már intel platformra is építhetsz...
-
kaszas19
senior tag
válasz
Kihajtani csak oc-val fogja mert alapon kevés hozzá.
Milyen hűtőt tennél a procira?
Milyen lapot?
meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- RTX 4060TI (Garanciás)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest