- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az olcsó relatív, de ezek vannak.
-
szasanyi
félisten
Hehe... szerinted ezek a hivatalos, bruttó árak?
torma1981: sejtettem, de egyébként nem én kérdeztem.
Ami még fontos az árán kívül, hogy ilyen áron hova és mennyi időre szól a garancia. De ez a persze Te dolgod, csak hangosan gondolkodtam, mert én azt is ugyanolyan fontosnak tartom.
-
Gétéiksz660. megjelenésétől nem lesz olcsóbb a 78xx széria mivel az a 7950.el van egy kategóriába max a 7950 nek fog picit lejjebb menni az ára de én még arra se mernék mérget venni!
Sapphire olcsóbb és jobb csendesebb hűtésű és maga a kártya is kisebb fizikailag!
a 00-20G végű a legelső széria ezen található: 2.db MiniDP kimenet(mellékelnek hozzá 1.db normál DP átalakítót) + 1.db HDMi + 1.db Dual-Link DVI-I
a 07-20G az iPon oldalán hibás képpel van jelezve ez a Dual-X es verzió ami így néz ki ezen más kimenetek vannak: 1.db normál DP + 1.db HDMi + 1.db Dual-link DVI-I + 1.db Dual-link DVI-D Maga a hűtése ugyan az (a ventik is csak más matrica van rajta) de valószínű ezek már mind Elpida Ramosak amik nem olyan jól tuningolhatóak mint a Hynix ramosak(amit még jó eséllyel a 00-20G verzión találsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest