Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dany007
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
De annál azért brutálabb.
picit.
A kártya pont 40mm vastag. Épphogy befér elé egy másik kártya. Nálam egy hangkártya van előtte, a 3. slotban.A hűtést meg nem tudom. =/ Annyi biztos, hogy idle nincs hangja. Semmi különbséget nem vettem észre a dVGA nélküli és az Asus-os házam hangja között.
Terhelés alatt meg nem tudom, mert kb 10 méterre ülök a géptől és fejhallgató van rajtam mikor játszok.Viszont múltkor csináltam egy stressztesztet. De most nem ugrik be mi lett az eredménye.
Itt van valahol a topikban. Asszem 1600rmp volt a max és 64-65 fok a max. De ez "csak" Aida64-es teszt volt. Furmarknak nem látom értelmét így azzal nem kínzom a gépem.@mexel:
Mindegyik sípol / cicereg magas fps tartományokban. Nekem is az Asus.
-
Ramses07
Modder
válasz
Flashget
üzenetére
Tudom, de elvileg az SKU szám szerint ez nem az a széria. Egy vga-kat javító ember tanácsolta a jobb hűtőt és minőségi pasztázást..
Levettem az órajelet 950 Mhz-re és a ventit manuálisra raktam 50%-ra, így működik rendesen a kártya... Ki tudja meddig, de szerzek rá egy jó hűtőt. Meg driver bug-ot emlegetett még ennél a szériánál.. -
jeni
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
Nálam az MSi 270X 2GB gaming csinálta a Flickering dolgot sima használat alatt. Amd frissítéssel azóta ezt már nem látni,legalábbis azóta nem vettem észre.
-
marquuard
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Szia.
Nekem Gigabyte R9 270X van. Sokan azt mondják, hogy selejt a hűtése és olcsó az anyaghasználata, de nekem más a véleményem. Tapasztalatból mondom, hogy semmivel sem rosszabb, mint a többi kártya. Az oké, hogy csak 2-2 hővezető cső megy 1-1 irányba, de kárpótolja a 3. ventilátor. Ha nem akarsz naponta órákat szórakozni különféle terhelésteszttel, akkor jó választás. Nekem esddig maximum 65fokot sikerült elérnem Crysis 3 alatt, minden más tavalyi játék alatt 50-55fokkal megy a kártya. Persze Crysis 3 alatt úgy lett 65fok, hogy előtte húztam a kártya órajeleit.
-
jeni
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
Ha számít a 3 év gari az Asus esetében ami szerintem számít,mert ha 2 év után romlik el,akkor az értéknövelő,hogy nem kerül pénzbe a javítása. Nem hiszem,hogy a magyar ember megengedheti magának,hogy 2 évente cseréljen karit. A Sapphire a második év után már nem ér sokat. Senki sem venne használtat gari nélkül.
Bár az is igaz a Sapphire több házba jobban befér a mérete alapján,igaz az Asusra páran panaszkodtak a zajos ventije miatt.Érdemes az MSI 270X Gaming 2GB kariját is figyelembe venni.
Gigabyte ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Linux Mint
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

picit.