Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Tehát akkor te eldöntötted, hogy a PH és más nagyobb fórum említett amd kártya tulajdonosainak, hogyan megy a kártyája és bizony az instabil tuning volt, mert te ezt látatlanba megmondod. Gratulálok.
Nem tudom milyen teszteket, fórumokat olvastál de gyanítom semmit, mert mindegyik azt támasztja alá amit itt próbálunk megértetni veled. Meg ugye az NV tuning az nem bukhat el ha már ennél az okos következtetésnél tartunk, mert az ugye más...Kész szerencse, hogy már az elején írtam, hogy nem a gyengébb, illetve a visszabutított kártyákról beszélek.
Mind a 7850, mind a 7950 ilyen. nV-ból is sokkal jobban tuningolható egy ilyen jellegű kari, mint bármelyik kategória csúcsa.Mert a GTX 660ti, 670, 760 akkor nem vissza butítás ugye? Általánosságban egyik sem tuningolható jobban. Legalább fölösleges hülyeséget ne beszéljünk már. A 7870 is brutál tuningban a 7970 is nagyon jól megy.
Úgysem lesz igazat, hiába csűröd, csavarod, forgatod. Tényekkel akarsz szembe menni, ha normálisan utána néznél belátnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom milyen teszteket, fórumokat olvastál de gyanítom semmit, mert mindegyik azt támasztja alá amit itt próbálunk megértetni veled. Meg ugye az NV tuning az nem bukhat el ha már ennél az okos következtetésnél tartunk, mert az ugye más...
Mind a 7850, mind a 7950 ilyen. nV-ból is sokkal jobban tuningolható egy ilyen jellegű kari, mint bármelyik kategória csúcsa.