Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Black Ops 2 egy nagy fos. Én felraktam lőttem vele egy 15 percet, de az a több éves graf, pf háát nee máár. Ghost egy fokkal jobb, csak ott kb már használtak dx10-es effekteket is
. Tesómnál nyomtunk tegnap 42"-os TV-én a q6600(3.3ghz)-én Gtx 250 1Gb-os kártyával full graffal 2x-es antival Bulletstorm-ot. 2011-es az a játék, és az Epic már akkor odatette magát a gépigény meg nevetségesen kicsi. -
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Visszaraktad az eredeti biost a VGA-d ra?Én az enyémet elfelejtettem lementeni, és így nem tudom visszarakni azt ami eredetileg rajta volt. Pedig megnézném azért mi lehetett rajta. Írtam az asusnak hátha tudnak küldeni egy bios fájlt ami jó lehet nekem..De őszintén megmondom nem nagyon bízom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Tesómnál nyomtunk tegnap 42"-os TV-én a q6600(3.3ghz)-én Gtx 250 1Gb-os kártyával full graffal 2x-es antival