Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz katt777 #33994 üzenetére

"Mindig mulatok azokon a netes írásokon, amelyek meggyőzni próbálnak arról, hogy 4.7GHz-en hajtott i5 v. i7 kell egy HD7870 kaliberű VGA alá. Még csúcskártyák alá sem kell."

Én is mindig jókat mulatok, amikor megszólal a hasonlóan elfogult, és hasonlóan fekete-fehéren gondolkozó ellentábor.
    Bőségesen akadt az elmúlt időkben olyan játék, ami az alap i5 3570k-mat alig 20-30%-ra terhelte akár a tuningolt 7950 mellett is, de bőven akad olyan is, ami 40-50% (két magot használ a mocsok, hell yeah) és 60-80% GPU usage tuning nélkül is a 7950-el, szóval masszív CPU-limit. Szóval nem lehet egyértelműen kijelenteni, mi elég, és mennyire. Függ a játéktól, és attól is, hogyan játszod a játékot.
    Nyugodtan elhiheted, egyetlen 7870XT mellett is van játék illetve játékmód, ahova jól jön a 4,6Ghz is... Persze, mondhatjuk, hogy szarul optimalizált a játék, de ez sovány vigasz, ha én mégis azzal szeretnék játszani...

• belinho

senior tag

válasz katt777 #33994 üzenetére

Szerintem se menjünk bele, van elég teszt a neten de pl itt egy alacsony felbontáson.
    A szövegértés látom az nem megy, nálam pont fordítva van minden, mert csak az AB mutatja a pontos órajelet a többi mást mutat, és mondom ki lett mérve és az AB mutatta a jót, a többi nem.
    A 891 és 911mhz az nem 925mhz ahogy a többi program látja!
    Én szépen végigzongoráztam az összes bios-t 0.28-0.32-ig, volt Sapphire 7870XT bios is a karin.
    A karid alapfesze sem stimmel, de ezt te magad is ellenőrizheted, gpu-z-nél a vddc max-ra teszed, aztán indítasz valami terhelő progit, aztán azon láthatod majd, hogy 1.2v körül vagy felette leszel.

Új hozzászólás Aktív témák