Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
plusz felbontás és képarány.
az pedig igaz ahogy írod, hogy bottlenecket alkalmazásfüggően kell nézni, jellemzően azokon az alkalmazásokon, amivel az ember játszik, olyan beállítások mellett, ahogy az ember teszi.
ld az én esetem az i5-760al és a ténnyel, hogy egy 7850OCról CFre váltottam. majd elégedetten konstatáltam, hogy ahol kellett, ott eléggé gyorsult a rendszer. az, hogy 1080pben mi lett volna pedig teljesen érdektelen, mert úgy nem használom
.személy szerint meg egy bizonyos sebesség felett érdektelen a mi limitál és hogy, idő után úgyis a kijelző(k) frissítése lesz a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- Nyaralás topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Update 12.13. 15:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.