Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT
üzenetére
Kiszámolgattam, mondjuk egy átlagos játék közben fogyaszt a gépem 220-300W között, ezért 300W-al számoltam, ugye akkor van a legnagyobb nyereség a hatékonyabb tápon, amúgy itt épp a leghatékonyabb mindegyik, erről vannak hivatalos adatok is. 300W-nál a 86%-os hatásfokkal számolva a gépem 258W-ot vesz fel a táptól. Ha Gold lenne a tápom, az mondjuk jó esetben 91% hasonló 258W-os terhelésnél, akkor az lenne 283,5W a konnektor felől. Ezért a maximum 16,5W-ért váltani szerintem tök felesleges, pláne, amilyen árban adják ezeket a gold csodákat.
Mondjuk az enyém se volt olcsó, majdnem 40 000-et hagytam ott érte a boltban 3 éve.... 
Idleben se lenne meg a 10W, mivel hiába csak bronz a tápom, 20%-on magas a hatásfoka, 84,5% [link].(#33544) katt777: Túl régóta vagyok a szakmában ahhoz, hogy ilyeneknek bedőljek. Ha simán driveres optimalizálással el lehetne érni +50% sebességet, akkor hülye lenne a grafikus kártya gyártója ezt nem kihasználni.
De a Virtu-sok ezt zseniálisan megoldották, aha. 
Bocs, nincs kedvem azért új windózt telepíteni, hogy egy már papíron is halott technológiát teszteljek, nem ér annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC (Eladó, vagy cserélném ráfizetéssel rx 6750xt-re)
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk az enyém se volt olcsó, majdnem 40 000-et hagytam ott érte a boltban 3 éve....