- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
GergoHD #20431 üzenetére
Sokan veszik a szorzózármenteset és nem tuningolnak, csak lecserélik
7870-hez már főleg elengedhetetlen lesz."Feszültség emelés nélkül meddig lehet emelni a feszültséget."
Órajelet akartál, típuson belül is mindenhol eltérő így neked kell kitapasztalni. Erősen ajánlom nyálazd át amit linkeltem én addig hozzá se fognék.
-
Jhonny06
veterán
válasz
GergoHD #20431 üzenetére
A Gigabyte 7870 OC-t ajánlom.
Én se értek nagyon a CPU tuninghoz, egyszerűen a szorzót (ugye szorzózár-mentes) 33-ról 37-re emeltem, ennyit alapfeszen is simán bír. Később majd többet, csak veszek hozzá egy normális hűtőt.
Ha találsz egy ilyet a BIOS-ban, akkor a legfelső értéket 34-ről (ugye a tied 3,4GHz-es) mondjuk 37-38 ra emeld és kész. Itt a képen 24 van, de az nem tévesszen meg, csak egy példa.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
GergoHD #20431 üzenetére
Valóban, a kártya az Iponnál 600,- forinttal olcsóbb, de ott még hozzá jön a kiszállítás 2590,- forintos ára is, ha csak nem Budapesti vagy. Pcx-nél meg ma este lesz vége az ingyenes szállítási akciónak.
szerk: Olyasmi lehet a hűtése, mint a TwinFrozr III-nak (3 hőcsöves), csak más a külső burkolata. A tuningra találsz szerintem bőséges topicot, én már elég rég Intelre váltottam, a mai AMD-s alaplapok funkcióit már nem annyira ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest