- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #20129 üzenetére
Ahhoz képest 90% ig biztos vagyok benne, hogy ott van a lehetőség, ahol elsőnek automatikusan tesztelte, mennyit bír, majd engedte kézileg beállítani, mennyi legyen az órajel. Most nem tudom megnézni melyik verzió, mert nem otthon vagyok, de az a catalyston belül volt tudtommal...de nem tudtam, hogy az összes verzióban tudod, mi van benne, bocsánat akkor... De felőlem mondhatnál valami erre szolgáló progit is, ha ismersz.
Zserbox: ez az amiről szóltam, köszönöm.
Igen, AMD processzorom van ( A8 3870k), ezért kérdem, hogy a többi catalyst verzióban van e mód erre, amit említettem. Jó lenne ha nem kelene még valamit leszednem csak erre. Viszont pl régebbim, ami fent volt, azt hiszem ezt nem tartalmazta, vagy csak nem ilyen szembeötlő módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest