Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Dany007
üzenetére
Azt tudtam hogy a tress fx amd feature,de be lehet kapcsolni nvidia kártyán is csak ugy látszik ott nem csinál semmit. .Amd driverben lehet engedélyezni 3d modot is(ezért cseréltem le az nvidia kártyámat mert nem tudtam 3d filmeket nézni az nvidia driver miatt, nem kompatibilis vele a projektorom) tomb raider alatt is lehet álitani 3d-t amit nvidianal nem engedett a driver .A projektorom 120hz-es dlp-link aktiv szemüveggel nézek 3d filmeket akkor tudok játszani is 3d-ben ugy mint az nvidia-nál a 3dvision kittel?A kártya oc-s 1100mhz gpu orajelen megy windforce3 hűtéssel van felszerelve.
-
mikka07
tag
válasz
Dany007
üzenetére
Kösz a válaszokat
a kártya tiszta uj számlája garija van tegnap én bontottam fel a win7 most lett ujra telepitve arra mindig figyelek hogy ne telepitsek fel felesleges dolgokat és rendszeresen karbantartom szoftveresen és hardveresen is a gépet.. Játékot csak az uj tombraidert probáltam kb fél orát (már egyszer végigvittem régebben)az alatt nem csinálta és egy 3d blurayt néztem meg power dvd 13 lejátszoval 3d-s projektorral egyszer sem volt gond.Eddig kétszer csinálta tegnap bekapcsolásnál és ma bekapcsolás után amikor az internet explorert inditottam most műkődik melegedéssel nem lehet gond van a házban 2db 12cm-es chieftec venti is a tápomra se gyanakszom mert az hajtotta a gtx470-et is ,ha megint csinálni fogja akkor visszaveszem az cpu orajelét és csak ha játszok akkor huzok rajta(nem szoktam procit huzni ,de egy Q8300 nagyon kevés mostanában még huzva is egyébként hűtése is aránylag jó egy zalman vf7000cu) . Catalyst a a legutobbi hivatalos 7870-hez valo whql van fennt.A kártya egyébként jó vétel igaz hogy az én cpu-m és ramom már kevés ,de teljesítménybe igy is hozott a tombraider alatt+ kb30-40%-ot a gtx470-hez képest frapsal mérve(érdekes hogy gtx470-nél is be volt kapcsolva tress fx radeonon is be van állitva és Lara Croft haja sokkal jobban néz ki mint nvidia-n),ha lesz időm kiprobálom a crysis 3 -at is . -
Medocsabi
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Procival nem lesz gond,egy i7 2600 dolgozik,antec h2o 920 as vízhűtéssel!én is olvastam,hogy a crossfire rendszerek nem hoznak annyi pluszt,mint egy erősebb vga,de lehet kiváncsiságból belevágok!legalább lesz egy összehasonlítási alapom!remélem a közeljövőben meg tudom csinálni,és akkor felteszem a teszteket!
-
Medocsabi
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Nekem jelenleg msi 7870 oc-m van!semmi probléma vele,kb fél éve használom!az a helyzet,hogy szerintem(mondom:SZERINTEM),a 7870 es széria tök jó,alkalmas játékra full hd-n!de!terhelésen hangos!mindegyik!sajnos ez van,de ha terheled melegszik,és azt hűteni kell!nem véletlenül sokkal drágább pl az msinek a tuning hűtős változata!én úgy vagyok vele,h nekem megér egy pici + zajt,hogy ne költsek a kártyára + 30 ezret(egyébként hűt rendesen,1 óra terhelés 60 fok max)!én személy szerint msi ben soha nem csalódtam,alaplapom is az,vga is!ráadásul ott van a 3 év gari is!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Félreértettél

Ha a tv-re megyek..és ccc-be tolom a beállítást..kiirja h 1920hoz 75hz kellene...
Ezz jó..de 60 a max...ugyh elmosódás nélküli képet csak a kisebb 1650 vagy 1680..ezt keverem x1050esen megy 60hz-en de itt kristálytiszta, gondolom a kép akadozások az input lagg miatt vannak vagy micsoda az a jelenség.
Módok nincsenek..nemtaláltam. Mind1..majd letiltom ezeket a ficsöröket amiket javasoltál...képjavítás etc..sokat segítettél
Legalább már megy! OFF vége 
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Elsősorban hozzád fordulnék.hátha, de a többiekhez is szólnék; tegnap rátettem a tv-m hdmi-hdmi-vel a gépre...(HD7870) jólett nagy keserves kínlódás árán..namost fullhd felbontás nemjött össze..mert h ahhoz 75hz kell a progik szerint...tiszta képet csak 60hz-en 1680x1050be kapok.... mi a limitáló tényező? vga nemtud 60hz-nél többet ez lehet?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
A monitorom tnled-es
23,8as Asus...attól eltekintve h kicsit bután van megoldva rajta a "kitámasztó" ''C'' alakú
Jó...néha néha elsötétül a kép a betekintési szög bénáskodás miatt..de nemzavaró...annyi h nem görnyedve kell ülni hanem szépen egyenesháttal..szokható...
Tv múlt augusztusba véve..tehát nemöreg
82cm-es Samsung Fullhd led...bár nemoszt nemszoroz a milyensége egyelőre..megy és kész
Overscan...akkor jött elöször elő amikor megvettem a kártyámat (7870) feldobtam az addigi felbontásról a maxra..és már jelentkezett is a kis 2cm-es csík körbe..azthittem hibás
Aztán meglett az opció
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
A lényeg csak hogy összekössem...a tv-be csak hdmi megy, tehát marad a dvi-hdmi öszvér csati a monitorba
Köszöntem! Amint hazaérek megnézem mit tud; s mit nem
Hang rész egyelőre nemérdekes, most csak annyi a kérdés hogy használható szintű marad a gép a tv-re kötve is..vagy felejtő hogy a tv-ből monitort faragjak
Max megramad a monitor, szívbajos nemleszek miatta, gyönyörű a képe, üzembiztosan megy, ergo nekem megfelel..bár nem ips paneles..de nemnagyon izgat fel. -
lowzor
veterán
válasz
Dany007
üzenetére
Egy i5 2400-at mondjuk már fillérekért lehet kapni aprón és elég nagy teljesítménynövekedést látnál vele játékokban. Vagy egy 2500K sem drága és azt már húzni is lehet. P67/Z68/Z77 lap is egész olcsón kapható hozzá. Szerintem legalább egy ilyen proci mellett lenne igazán értelme a 7870-nek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a kártya tiszta uj számlája garija van tegnap én bontottam fel a win7 most lett ujra telepitve arra mindig figyelek hogy ne telepitsek fel felesleges dolgokat és rendszeresen karbantartom szoftveresen és hardveresen is a gépet.. Játékot csak az uj tombraidert probáltam kb fél orát (már egyszer végigvittem régebben)az alatt nem csinálta és egy 3d blurayt néztem meg power dvd 13 lejátszoval 3d-s projektorral egyszer sem volt gond.Eddig kétszer csinálta tegnap bekapcsolásnál és ma bekapcsolás után amikor az internet explorert inditottam most műkődik melegedéssel nem lehet gond van a házban 2db 12cm-es chieftec venti is a tápomra se gyanakszom mert az hajtotta a gtx470-et is ,ha megint csinálni fogja akkor visszaveszem az cpu orajelét és csak ha játszok akkor huzok rajta(nem szoktam procit huzni ,de egy Q8300 nagyon kevés mostanában még huzva is egyébként hűtése is aránylag jó egy zalman vf7000cu) . Catalyst a a legutobbi hivatalos 7870-hez valo whql van fennt.A kártya egyébként jó vétel igaz hogy az én cpu-m és ramom már kevés ,de teljesítménybe igy is hozott a tombraider alatt+ kb30-40%-ot a gtx470-hez képest frapsal mérve(érdekes hogy gtx470-nél is be volt kapcsolva tress fx radeonon is be van állitva és Lara Croft haja sokkal jobban néz ki mint nvidia-n),ha lesz időm kiprobálom a crysis 3 -at is .
. azert is kellett ketto 
Módok nincsenek..nemtaláltam. Mind1..majd letiltom ezeket a ficsöröket amiket javasoltál...képjavítás etc..sokat segítettél

( Dugdoshattam volna a másikba miért nemmegy bele