Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21 #37782 üzenetére
Huh, na most nem értem mire gondolsz.
Én cleartype-ot használok Win7 alatt. És a 42cm-es TV-t durván 2m-ről nézem. Nem látom elmosódottnak.
De én azt hiszem 60hz-nél többet nem is tudnék beállítani, mert azt már nem viszi a TV. Tehát nem tudom nálad hogy jött össze a 75hz, passz, mondjuk én nem is próbáltam.A lagolás alatt mit értesz? Bizony a TV-k esetében számolni kell input laggel. Sokkal durvábban, mint a monitorok esetében. Lásd nálam az LG 42-es IPS 3D tévé közel 130ms-ot késik "Játékgép" módban! Ehhez képest egy átlag monitor amit 5ms-osnak neveznek késik kb 10-20ms-ot maximum.
No, de az a 130ms sem olyan vészesen durva, csak fps játékra kb alkalmatlan. De attól még autózni / netezni stb simán lehet rajta. Viszont mindenképpen keress olyan funkciót a TV-n, hogy "játékgép" mód vagy valami PC mód vagy hasonló. Legjobb ha játékgép mód lenne az tuti azt csinálja amire én gondolok.
Minden képjavító funkció legyen letiltva (elvileg erre való a játékgép mód). Dinamik kontraszt stb stb letiltva. És amit így kapsz olyan lesz a monitor, ez lesz a maximum.
De ez már nagyon off itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest