Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Ismét segítséget kérnék. Kipucoltam a kártyámat, azóta mondhatni teljesen (néha azért előfordul) megszűnt az akadozás régebbi játékoknál, de még mindig zajos a kártyám (Sapphire 7850).
Játék közben zizegő/cicergő hangot ad, viszont ha csak net megy, akkor nem. Illetve kicsit olyan, mintha erőlködne. De 2szer olyan is előfordult, hogy sima youtube videó nézése közben villant egyet a kép kb 1 másodpercre, aztán minden ment tovább, és egy eddig nem hallott hangot is sikerült észlelnem, ami olyan volt, mintha fólia olvadna vagy valami hasonló. Talán egyszer hallottam ilyet rossz kondenzátorból.
Elképzelhető, hogy haldoklik a kártya, mert pl egy éve Crysis 3 a 40 fokos melegben vígan ment, semmi hangot nem adott ki, de most meg kb minden bekapcsolásnál azt nézem, hogy működik-e még.
Kérdésem az lenne, hogy aug 10-ig van még rá gari. Érdemes visszavinni, vagy elhajtanak? Iponban vásároltam, de pl a doboza, csomagolása nem tudom hol van. Így is foglalkoznak velem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Combos notebookok az XMG-től
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háború Izraelben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest