Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
Tisztelet!
Kopogtatnék egy kis irány mutatásért, ugyanis az utóbbi közel két évben csak nvidia kártyák jártak a gépemben, és most itt van ez...
Szóval driverek terén feltettem a legutóbbi drivert, kodek csomagot és hydravisiont. Gondolom más nem kell - de javítsatok ki bátran, ha tévednék...
Szóval első körben nem tudom, mit hová állítsak a control centerben, már ha kell. Ami feltűnt, hogy egy-két játéknál /még csak ennyit tettem fel/ nem tudok közel sem olyan élsimítási beállításokat csinálni, mint korábbi kártyákkal - egyszerűen nincs. Miért?
Másrészt olvastam erről a kapcsolásról a kártya oldalán - mi is ez tulajdonképpen?Elnézést, ha láma kérdéseket tettem fel, azért igyekszem majd vissza olvasni...
Köszönet a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest