Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Deadpapa
üzenetére
Próbáld meg átkonfigurálni a CFG-ben az overclocking mode-nál a PowerPlay nélküli verzióra. Neten, topicban is van erről leírás.
Alapesetben az AB és a CCC is a powerplay-es módot használja.
Van több monitor rákötve, vagy nem 60hz-es megjelenítő? Mert ha igen, akkor sztem ez a bibi. Nálam ha ezek egyike fenáll, még akkor is zizeg a kép, ha 650Mhz-re "húzom" vissza energiatakarékossági okokból. -
Speed®
titán
válasz
Deadpapa
üzenetére
Melyik dimenzióban

Segítek, az 12Von 63W..
Szoft. mérés nem mérés!djculture
A 630as is csirke, látod az ágankénti korlátokat? 16A..közös max. 43. Akkor nem gond, ha szeretsz molexről átalakítózgatni PCIe csatit..vagyis amíg 5850ekről van szó, még oké, de pl. egy 6950et már nem bírna másképp..
El kell fogadni, CFhez már oda kell figyelni..a legnagyobb 12V fogyasztók.
Ha már 1x váltasz, minőségi megoldásra, aztán évekig nyugodtan alhatsz. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Deadpapa
üzenetére
Én meg jópár 700-as Hiprot láttam megdögölni, de kösz, hogy kiosztasz itt mindenkit a témáról.
Az x W-os táp meg egy mértékig abszolút nem nagyzolás, hanem ésszerű döntés. Nekem 550-es Aurumom van, mert nehogy már annál az alkatrésznél spóroljak, ami az egész gépemért felel (hozzá kell tenni, hogy nem a szüleim szponzorálnak, és nem otthon lakom, szóval van mit féltenem).
Úgy gondolom, hogy aki tuningolja a processzorát (ami jócskán megdobja a fogyasztást), plusz a vga-t, meg a ramot is, az ne filléreskedjen már a tápon. Az általam használt táp kb. 10 ezerrel drágább az általatok vesézgetett alsó-közép kategóriától, de mégsem említhető egy lapon velük. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest