Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Beszarás.10.3b vel nem váltott fel 2dből 3d órajelek be és ezért szaggatott a menű+a játékok.10.5b-10.3b kilőve.Vissza toltam a 10.4 est a véglegest és láss csodát tökéletesen megy minden.Édes istenem mik vannak
Tudtok valami tesztelőt ami megmutatja hogy a kari szarakodik e vagy esetleg driver bug lehet mert mikor friss volt a 10.3b nem csinállt ijeneket. -
kasa85
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Hali.Nos én ezt a funkciót még nem igazán használtam Win 7 néll kikapcsoltam és a pontokat töröltem ,hogy ne foglalja a gépen a helyet.Majd akkor teszt erejéig kipróbállom hétha hoz valamit a konyhára.Most toltam fel a friss Win 7 et mindjárt tesztelem remélem megjavúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudtok valami tesztelőt ami megmutatja hogy a kari szarakodik e vagy esetleg driver bug lehet mert mikor friss volt a 10.3b nem csinállt ijeneket.
Hogy építkezel? Én kezdek középen 3 kék rakétással, majd 4-5 zöld, ennyi...