Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gerisz addikt Mikor leveszed a hűtőt akkor azt is szét kell szedni és visszatenni a kártyára a hűtő hátlapját. Nem tudom az S1 alatt, hogy fog elférni, mit kell vagdosni, nekem a T-rad alatt nem fér el. 
 Így néz majd ki.
 Csak a fekete lap a lényeg. Ezzel megoldva a ramok, fet és a többi alakatrész hűtését.Egyébként nincs matricázva a csavar mint nekem volt az NV-ken.(nem tudom mindegyiken van-e) Simán visszatehető. Mondjuk én finomkodtam és nem határozottan nyomtam a csavarhúzót és kicsit elnyaltam egy csavart. 
- 

Gerisz addikt Akkor az 5850-re is fel kell mennie ha a 5870-re jó nem? 
 Szerintem igen.
 Majdnem passzívra ezeket nem fogod tudni tenni. A VRM szarrá melegszik. Ha az S1 alatt bent hagyod a gyári hátlapot akkor van esély. Nekem még nem érkezett meg a VRM-R4, a vámon ünnepeli a húsvétot, de feltettem nélküle a T-rad2-t. Ha 700-on mennek rajta a ventik na azt nem hallani viszont tegnap öcsém 3.5óra játék után 102°C-t mért. Ez az érték jobb ha csutkára tekerem a ventit 20°C*al.
 De ez a kombó nem vethető össze az S1+12-es venti+gyári hátlap ár/érték arányban, de legalább jól néz ki 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- Gumi és felni topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest