- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
nixx-21 #3731 üzenetére
Tudom hogy 3 monitornál nincs a célkeresztnél fekete csík, de még jobb ha semmilyen csík nincs.
A legrosszabb verzió a 2 monitoros, ahol ugye középen van egy csík. Ez nem pesszimizmus hogy nekem nem tetszik ez a fajta megoldás. A másik megoldás a 3 monitoros, ott nincsen középen csík, de még mindig van. A legeslegjobb amikor semmilyen csík nincsen. Nemde?
-
válasz
nixx-21 #1078 üzenetére
ha adnak melle egy flexet is semmi akadalya.
katt777: Azert megneznem a 2 milliard feletti tranyo mennyi meleget termel full hd game alatt, szerintem olvad ott minden, fasze nem hagytak meg a 2 slotos hutest.
Most meg erre valtasz? Eleg gyakran cserelgeted a vga-t.
Persze fo a valtozatossag.
-
rup1u5
nagyúr
Csürhetjük-csavarhatjuk de 1db vga vs 1db vga és ez a lényeg. Tökmindegy hogy hány sziliciumlapka figyel rajta.
Jelenleg a legtöbb tesztben a 295 mögött láttam és ez távolról sem az az alázás amiről itt lebegtek a hírek. Persze béta a driver ésatöbbi de csodadriverben sem hiszek. Max 15-20%-ot fog javulni a legjobb esetben szerintem egy normális driverrel (ha lesz ilyen) és az pont arra lesz elég, hgy orrhosszal beelőzze a 295-öt. Az viszont nem alázás.Eljövendő dx11-es címekben biztos jobb lesz de arra alapozni.......szóval szerintem nem történt alázás. Azt vártam, hogy akkora port fog felverni mint annó a 8800GTX. Ez elmaradt. Ettől függetlenűl baromi impresszív gpu az szent!
-
ne_nezze
aktív tag
a pcie 1.1 sávszélessége pont fele a 2.0-nak.
az, hogy a kártya beéri 8 pcie 2.0 (azaz 16 pci 1.1 sávval) az meg egy másik dolog. (pont emiatt lettem volna kíváncsi a p55 chipsetes alaplapok tesztelésénél egy sli mérésre is, mert állítólag az nv kártyái sávszéléhesebbek)ps: a gyufát nem én húztam ki, szóval lekattanhatsz rólam.
ps2: mielőtt elfelejteném, no offenz! lol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest