Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
Q8400-em nincs, de hátha ez segít a döntésben.

(Saját.)
Egyébként, 3.2-n járatva is elég mindenhez, FullHD-ban, 16xAF és 8xAA mellett. Fallout 3, Fallout 3 New Vegas, NFS:HP, MoH. Crysis-nél levettem az AA-t, nálam csúnyább lett, de lehet, ez csak nálam anomália. (Mondjuk abból csak wirágbolti warezió van.
) -
CptMisi
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, okoskodni meg nem akarok... Ha játékra kell, vedd meg nyugodtan, mindent maximumra állítasz, és jó lesz, aztán majd egyszer, ha úgy állsz, cserélsz procit...megveszed, kipróbálod, összehasonlítod valakinek a Qxxxx-es eredményével, és eldöntöd, hogy kell -e cserélni

-
CptMisi
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
Minél nagyobb a felbontás, annál fontosabb tényező a VGA, de szerintem mindent maximumra állítva, szűrőkkel ilyen felbontáson sem lesz túl kevés a proci

Giot: hát valószínűleg most még nem lesz olyan nagy változás, de most tudom még kis ráfizetéssel lecserélni a procit szerintem, és azért lassacskán biztos jól fog jönni.... Az biztos, hogy huszárkodhatok majd Vantage eredményekkel

-
válasz
killer1203
üzenetére
-
válasz
killer1203
üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
Nekem speciel a P35-ös lapomban csak 1.0-ás (de lehet hogy 1.1-es) PCI-E csatik vannak, és egyáltalán nem fogja vissza. Valahol olvastam egy ilyen tesztet, ahol össze volt hasonlítva az 1.0 és a 2.0, és a különbség maximum 2% valahol pedig semmi.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
killer1203
üzenetére
Elég régóta CS-zem, és mondjuk ugy, hogy az átlaghoz képest, eléggé jól... Amíg volt stabil 60 fps-em, addig semmi bajom nem volt, de 1 éve folyamatosan esik vissza az FPS, bármilyen oprendszeren, mert mindig van vmi update, és igazából nema VGA-m a rossz, hanem a procit kínozza egyre jobban a game, mostmár 2.3 G-n járatom ebben a szar lapban a procimat, hogy fix 60 fps-em legyen, de ugye mivel nem 1 tuning lap, minden baja van... Szal ideje lenne, egy uj proci, lap, vga trió
és ezért kérdeztem, hogy van e fix 999 fps-e valakinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

és ezért kérdeztem, hogy van e fix 999 fps-e valakinek...