Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Én GTX 295 öt használtam ez előtt... és volt ahol csúnyán pofára estem, hogy ekkora kártya 2 gpu, ennyi sávszélesség... és sehol semmi erő?!
GTA 4 szó szerint játszhatatlan volt... persze a játék hibája is lehetett...
de sokkal élvezhetőbb egy 5850 esen az a játék is...
GTX 470 - 480 ast láttam már üzem közben, gtx 470 teljesen úgy teljesít mint egy átlagos 5850 (NEM OC!) ... GTX 480 viszont azért már kitesz magáért...ott igazán vannak különbségek...
Viszont amit ki nem állok hogy jó nforcos kolegák... beírják ők gtx 285 assal full hd ban.. játszanak crysis nevezetű játékkal... 4x éllel.. 16x AF el...
De most őszintén valaki kipörgette már ilyen beállításon?! Vagy nem ugyan arról a programról beszélünk?!
GTX 480 assal 22 fps csináltam, és még élsimítás se kell hozzá, (Q9650 3.6GHz) Mondja már el nekem valaki gtx 280 as mennyivel gyengébb?!
Fura... Szerintem az 5850 es simán 25-35% erősebb mint a hd 5850 es...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest