Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz cellpeti #28025 üzenetére
Ez a Manuel egyrészt egy féreg. Másrészt te meg butus vagy, mert nem megbízható emberekkel üzletelsz. Nézd meg a PH megbízhatóságot és a user profile-t (lenyomozható kontakt miatt).
Én simán hagyom a jóárú terméket kínáló, de ismeretlen előtörténetű hirdetőket.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
HaZsolt
őstag
Az 5870-es kártyáknak mi a végük tuning terén? Nem akarom egyből megküldeni
-
HaZsolt
őstag
válasz intercooler #28058 üzenetére
Akkor egy 950-et bepróbálok 1,225 v-al. Remélem stabil lesz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz intercooler #28061 üzenetére
Nálam a gyári 1,125V, szóval lehet még sok is.
Szerintem annyi minden 5870-nél elég, igaz nem lesz baja ha többet ad neki, de jobban fog melegedni és hangosabb is lesz valamennyivel. -
Dealer95
őstag
Nekem Gigabyte GV-R587OC-1GD van és nekem semmilyen feszt nem lehet állítani sajnos
-
Grave_444
nagyúr
-
SkyTrancer
senior tag
Valaki nem szedett már le ilyen típusú gyári hűtőt a kártyáról ?
[KÉP]
Kicsavartam az összes csavart de valamibe megakad ahogy húzom felfelé és nem látok alá mi a gond.
Aki tud írjon már valamit
Köszi előre is -
HSM
félisten
válasz SkyTrancer #28069 üzenetére
[link]
Szerintem a két csavart felejthetted el amúgy a monitorcsatlakozók környékén a hátsó gépből kilógó részen. (A linkelt képeden épp látszanak.) -
Smani
senior tag
Én 3napja.
Hátul a moncsi csatlakozóknál is van 2csavar. Az kivan? Vagy amikor veszed le szintén ott a műanyag hűtésburok be tud akadni a kis fém hátlap pereme alá. Nézd meg.
-
SkyTrancer
senior tag
Persze kicsavartam mindent, de valami középen kattog nekem úgy tűnik. Az oldalaknál mintha jó lenne de középen megakad valamibe. kb 3mm-t tudok rajta emelni
-
Smani
senior tag
válasz SkyTrancer #28072 üzenetére
Leírtam hogy hátul akad be a pci takarólemezbe a hűtésburok.
-
SkyTrancer
senior tag
Olvastam, de úgy vettem észre nem az a gond. Mindenesetre ma megnézem újra. Köszi
-
albinolynx
őstag
Alulról a gpu alatt lévő "X"-et is szedd le. A réztalpas hűtőn lévő lamellákban akad el és nem lehet lebillenteni.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
SkyTrancer
senior tag
Remélem utána vissza is tudom rakni, mert nem csere lesz csak nagytakarítás.
Alul van az a fél keret ami gondolom hozzászorítja a tűtőt a maghoz. Azt eklezdem kicsavarni, de meggondoltam magam ,mert nem tudtam biztosan amiatt nem jön e le és ha az kiugrik a menetből akkor leshetek mert visszarakni nem tudom majd. Szóval azokat nyugodtan kicsavarhatom és úgy fog lejönni ?
Visszarakásnál nem lesz probléma ? -
albinolynx
őstag
válasz SkyTrancer #28076 üzenetére
Semmi sem lesz. Kitakarítod, pasztázol, stb.
Összerakásnál az X-szel kezdesz. Valamelyik átellenes pár csavart picit betekered. Utána a másik párt. Majd szépen betekered őket teljesen. A végén ahogy összenyomod a rugót, lehet "rottyan" picit - normális. Végül a műanyagot fogató 10 + 2db csavart és készen vagy.
Ventilátor csatlakozót ne felejtsd ki.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Grave_444
nagyúr
Ha még emlékeztek rá nekem kockázott, fagyott az 5870 Vapor-X-em.
Azóta átflasheltem a biosát és új windowst 7-et tettem fel.
Nagyon nem tesztelgettem, de amibe eddig hibázott (pl cod2) abban a játékban már megy rendesen.
Lehet a gyári feszültség volt kevés, de lehet az új windows oldotta meg a hibát.
A lényeg, hogy elvielg már rendesen működik, de nem akarom elkiabálni, először crysis 2 alatt is letesztelem. -
SkyTrancer
senior tag
mostanság nekem is kezd egy idő után , legfőképpen az árnyékoknál látszani hogy túlmelegedett a kártya, igaz két olyan játékkal nézem ami eszi a kártyát
GTA 4 enb mod, gun guzzlers
valamiért a 12.4 es drivert meg nem tudom felrakni, mert hiába rakja fel mindig, a 12.3-as catalyst-et használja és köhög hogy van újabb.
Már letöröltem mindent de akkor is az előző megy vissza.
Windows megtréfálhat nem az első eset már nekem sem -
ittakary
nagyúr
válasz SkyTrancer #28079 üzenetére
Driver Sweeper?
-
SkyTrancer
senior tag
Driver Sweeper 3.2 vel is kipróbáltam. Letöröltem az teljes AMD-s driver-t, restart, új catalyst install, restart és megint a 2012.04.05 ös driver van fenn, viszont most már Catalyst sem indul el, mert a CLI implementation dll-t nem találja a rendszer.
Találtam egy irományt erről, majd rápróbálok, a megoldásra. Szerintem valami bekavarhat nálam... -
SkyTrancer
senior tag
Valamiért a registry-ket nem tudom törölni a gépről. Driver sweeper is ott hagyja és én sem tudom törölni kézzel egyik AMD-s registry-t sem. Csökkentett módban sem lehet
-
Skimaster
senior tag
válasz SkyTrancer #28079 üzenetére
Nekem ugyan ez,hiába rakom fel a legujabb drivert,úgy ahogy a nagykönyvben van írva,egy régebbit használ.Nem értem....
Mennyi lehet az 5870 hőmérséklete,játék közben?
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
Konkrétan ez van:
http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-r587ud-1gd/specs/Játék közben 70 fok körül ficereg,és valamiért nem engedi,hogy a legujabb catalist rátegyem.
A ccc-ben(asszem most 10.5) pedig a mamória órajelnél csak 1100-ig lehet manuálisan emelni.Ez miért van?A fenti oldalon a 10.11 drivert lehet letölteni,de gondolom annál jobb az amd oldalon levő legújabb,nem?
[ Szerkesztve ]
-
DiceBlade
aktív tag
Hello mindenki!
Egy MSI Twin Frozr 5830-as kártya vásárlásán gondolkodom, és lenne pár kérdésem:
-Elég a mai játékokhoz 1366*768-ban, maximális beállítások mellett?
-Mennyire halk a hűtője terheletlenül és terhelve?
-Van valamilyen típushibája / hasonló?Előre is köszi!
-
HSM
félisten
Na nee... Mitől lenne gyengébb 6 ugyanolyan mag, mint 4? Ez butaság.
A másik... 4Ghz-re húzva 33%-al gyorsabb, mint húzás nélkül. Kötve hiszem, hogy ettől megtáltosodnának a játékok. Szerintem semmi baj egy ilyen procival 3Ghz-en.
Nem egy 7970CF-et akar hajtani vele, hanem egy 5830-at.(#28093) DiceBlade: Ne halgass rá... Ha CPU-limited is lesz, nem lesz zavaró monsjuk 90FPS-nél, amikor a monitorod úgyis csak 60 képet jelenít meg másodpercenként.
-
DiceBlade
aktív tag
nah mostmár hátrébb vagyok mint ahonnan kezdtem
viszont nem egyforma magok, más a procik felépítése
eleve az enyém am2+os, a 955 meg am3as
mindenesetre elég lesz ez a kártya úgy tűnikmég az érdekelne hogy mennyire hangos ez a Twin Frozr
az sem baj ha más kártyád van ilyen hűtéssel, érdekel hogy hangos-e terhelés alatt[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
Na megcsináltam a VGA karbantartást. Amikor szétszedtem, meglepően tapasztaltam, hogy a egy kis ic-chip feletti hővezető gyurma teljesen szét volt porladva.
A gpu paszta is olyan elvétve volt csak rajta.
Mivel nem volt ugyan olyan szivacsos cuccom így egy olyan részről vágtam ki ahol nem érintkezik semmivel így áthelyeztem a kritikus pontokra a jóféle szivacsot.
Kitakarítottam szépen, felkentem az új hővezető pasztát és vissza be a gépbe.
Meglepődtem hogy 34°c fokot ír az msi afterburner. Életemben nem láttam még 40 alatt ott hőfokot ezen a kártyán.
Lefuttattam egy 3d markot (2 gpu teszt) csak.
Mielőtt szétszedtem 62 fok volt a max hőfok. (ugyan úgy hideg géppel )
Most egymás után kétszer is lefuttattam 56 a max és tartja magát.
Azt hiszem jót tett neki a kezelés -
HSM
félisten
válasz DiceBlade #28095 üzenetére
Ugyanaz a mag van benne, az AM3-asban és az AM2+-osban is, csak ami más, hogy a prociban lévő DDR3 vagy DDR2 vezérlő megy-e, illetve a DDR2 vezérlő benne van-e egyáltalán (vagy engedélyezve van-e). A Thuban (ami neked van) egy sima Deneb (a 4 magos verzió) magokat használ, csak nem 4 van benne, hanem 6, minden más meg ugyanolyan. (Kicsit van benne még bütykölve a turbo-val meg kétmagos módhoz, de minimálisan.)
A lényeg, hogy bőven élvezhetően fog menni a játékok 95%-a azon a procin tuning nélkül is.Szerk: Itt a PH! teszben a magfotókon szépen látszik, hogy szószerint csak rápakoltak még 2 magot a már ottlévő 4-re: [link]. Persze, ettől még nagyon jó proci marad, hogy nem 0-ról alkottak újat vele a mérnökök.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz SkyTrancer #28096 üzenetére
Mindenkeppen jot tettel! Tuti mindenhova kerult ragacsos getva?
-
Smani
senior tag
Ne beszélj marhaságokat. Volt 6magos phenom ii-d? Nem. Nekem volt. Aztán vissza is tértem X4 965-re... Abban a felbontásban amiben pedig ő fogja használni igen is kell a minél nagyobb órajel mert a gpu egyszerűen nem lesz kihajtva.
Fps-monitoros dolgot amit írtál megint csak baromság mivel csak akkor van 60fps-re lekorlátozva ha vsync be van kapcsolva.
Cpu limit nem zavaró? Nem zavar ha microlaggol az egész játék? Téged esetleg.
Hülyeségeket kérlek ne állíts mert más megjárhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest