Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Grave_444
nagyúr
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Mit is írtál?

- 

Grave_444
nagyúr
válasz

Leslie1984

üzenetére
						aleister gépében is kockázott a kártya, de csak dx9-ben, dx10,11-ben jó volt.
Megpróbálom visszaküldeni... - 

Smani
senior tag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Haver

- 

Grave_444
nagyúr
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Már mondtam hogy szólok

- 

Grave_444
nagyúr
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Ha minden igaz majd holnap.
 - 

aleister
veterán
válasz

Leslie1984

üzenetére

- 

Guseppe
tag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Egyébként nem is ebbe a topikba akartam anno írni, hiszen nem az itt felsoroltak közül való a kártya, csak akkor hirtelen nem találtam a megfelelő topikot. Azt hittem majd a fejemre olvastok, de köszi mindenkinek a segítő hozzászólást. (azóta persze a megfelelő topik is megvan)

- 

moonguru
őstag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Volt mögötte smiley...
De tényleg csak jelentéktelen hiba, hiszen gyári órajellel meg jó!

Érdekes módon az automobilt nem cserélnék ki amiatt, mert nem úgy gyorsul és nem annyi a végsebessége mint amit megadtak!
 - 

Guseppe
tag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Megvan mi a baj, nem bírja a gyári tuningot a kártya, hétfőn viszem vissza a boltba.
 Ezen OC-s videókari gyári GPU órajele 1100MHz. Amint csak 1050MHz-re visszaveszem, minden tesztprogi végigfut, minden játék tökéletesen megy. Ha a gyári(emelt) értékekre visszaállítom, lefagyogatnak a gamék, tesztprogik nem futnak le. De hát nem azért vettem az OC-s modellt, hogy vissza kelljen fognom, szóval vihetem vissza. 
 - 

Smani
senior tag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						HX450 bőőőven sok is

- 

aleister
veterán
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Ez butaság.
Az 5870 188 TDP-s. Egy 350-es táp elviszi azt a konfigot még egy ilyen nyatétkű Phenommal is.Grave:
Milyen hőfokok vannak fagyáskor? - 

Colos1
őstag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Esetleg még egy próba. A Windows -ban az energiagazdálkodást tedd teljesítménycentrikus -ra.
És még egy tippem van. Ha úgy cserélted ki a kártyát, hogy a régi után nem telepítetted újra a win-t, vagy nem szedted le rendesen a drivert, akkor meg tud hülyülni, főleg akkor, ha az előző is ATI volt. (Igen, ez hülyén hangzik, de egy nVidia-ATI, vagy ATI-nVidia csere kevesebb gondot okoz a Win7 -nél, mert a fennmaradt drivermaradványok nem zavarnak be.)
Amúgy sokan hajlamosak azt hinni, hogy ha azonos típusú kártyára cserélnek, akkor a drivert nem kell leszedni a csere előtt. De le kell, legalább is régen le kellett, mert az adott kártya paramétereit figyelembe veszi a telepítéskor, és erre állítja be magát.
Ha nem akarod újratelepíteni a win-t, egy tipp: win7 telepítőlemezt be, elindítod, és nem a tiszta telepítést, hanem a javítást (vagy frisítő telepítés, nem emlékszem) választod. Ez gyakorlatilag úgy telepíti újra, hogy minden programod és beállításod megmarad...többnyire
 Ez általában csak eredeti Win7 esetében működik. Tudod, "tiszta szoftver, tiszta előny" 
 - 

aleister
veterán
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Nem.
Bár a konfigod nem töltötted ki, de egy minőségi 550-es táp 5850 CF-et is elvisz. - 

do3om
addikt
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Telepítsd újra az egész rendszert és meg van oldva.
 - 

Colos1
őstag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Ha ASUS alaplapod van, és fel vannak telepítve az EPU, meg a f@szomtudja milyen nevű energiagazdálkodási marhaságok, akkor szedd le.
Ha más lapod van, de vannak fent ilyen programok, akkor is szedd le.Ha nincs fent ilyen, akkor nem tudom mi lehet.
 - 

Zoo123
senior tag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Ez szerintem valamilyen szoftveres gond, valamivel összeakad a Catalyst, vagy a registryben bennemaradt egy téves bejegyzés. ilyesmi.
Milyen VGA kártyád volt előtte?
Nekem az 5850 után amikor beraktam a 6850-et akkor voltak "érdekes" órajelek.
Manuálisan felhúztam a CCC-ben a megfelelő alap órajelre és úgy használtam.CCC-ben vagy MSI Afterburnerben húzd fel az órajelet manuálisan 850-re, a memóriát meg 1200-ra azt hiszem ezek az 5870 alapértelmezett órajelei aztán meglátjuk mi lesz.
 - 

cellpeti
nagyúr
válasz

Leslie1984

üzenetére
						gondolom ezt nekem szántad, köszönöm

- 

Zoo123
senior tag
válasz

Leslie1984

üzenetére
						Akkor szokott ilyet csinálni hogyha megnyitottál a böngészőben egy honlapot ami tartalmaz flash animációt ami a GPU gyorsítót használja, a Youtube például ilyen. Ilyenkor mindaddig nem vált fel 3D órajelre a VGA amíg az adott oldalt be nem zárod.
Ne legyen megnyitva a háttérben semmilyen böngésző, vagy egyéb alkalmazás ami használja a GPU-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
 - ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezen OC-s videókari gyári GPU órajele 1100MHz. Amint csak 1050MHz-re visszaveszem, minden tesztprogi végigfut, minden játék tökéletesen megy. Ha a gyári(emelt) értékekre visszaállítom, lefagyogatnak a gamék, tesztprogik nem futnak le. De hát nem azért vettem az OC-s modellt, hogy vissza kelljen fognom, szóval vihetem vissza.