Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smani
senior tag
Ne beszélj marhaságokat. Volt 6magos phenom ii-d? Nem. Nekem volt. Aztán vissza is tértem X4 965-re... Abban a felbontásban amiben pedig ő fogja használni igen is kell a minél nagyobb órajel mert a gpu egyszerűen nem lesz kihajtva.
Fps-monitoros dolgot amit írtál megint csak baromság mivel csak akkor van 60fps-re lekorlátozva ha vsync be van kapcsolva.
Cpu limit nem zavaró? Nem zavar ha microlaggol az egész játék? Téged esetleg.
Hülyeségeket kérlek ne állíts mert más megjárhatja.
-
DiceBlade
aktív tag
nah mostmár hátrébb vagyok mint ahonnan kezdtem

viszont nem egyforma magok, más a procik felépítése
eleve az enyém am2+os, a 955 meg am3as
mindenesetre elég lesz ez a kártya úgy tűnikmég az érdekelne hogy mennyire hangos ez a Twin Frozr
az sem baj ha más kártyád van ilyen hűtéssel, érdekel hogy hangos-e terhelés alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest