Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0805
tag
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én márciusban(?) vettem a 940BE-met használtan 53k-ért itt PH!-n...
sztem ez megéri ennyi pénzért ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AMD X2
senior tag
Ha most veszel alaplapot talán jobb választás lenne egy AM3-as és DDR3-memót belerakni meg egy PHENOM II-est.
Ha memóriát nem akarsz venni akkor jó az a lap,de nem tudod fejleszteni később.Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
- = Zk = -
félisten
-
CHIPman
nagyúr
válasz Taifa Díaz #5957 üzenetére
Ezaz, itt beszélik 3-an, hogy jó lenne AM3 DDR3 konfigot venni, te meg lebeszéled róla.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
AMD X2
senior tag
-
Oliverda
félisten
This article describes an update that enables the operating system to take advantage of the Enhanced C1 state (C1E) for lower power consumption offered by an AMD multicore processor. This update applies to the x64-based versions of the following operating systems:
* Windows Vista Service Pack 2 (SP2)
* Windows Server 2008 Service Pack 2 (SP2)
* Windows 7
* Windows Server 2008 R2Előtte nyilván be kell kapcsolni a BIOS-ban is. Az újabb Everest verziók Alaplap->CPUID szekciójában a lista végefele lehet csekkolni hogy rendesen be van-e kapcsolva.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Thrawn
félisten
válasz Oliverda #5960 üzenetére
FIGYELMEZTETÉS: Ez a gyorsjavítás még nem esett át teljes tesztelésen. Ezért kizárólag azokra a rendszerekre vagy számítógépekre ajánlott telepíteni, amelyeken pontosan az a probléma jelentkezett, amelyről a jelen e-mail végén található „Tudásbázis-cikk(ek) száma” táblázatban felsorolt Tudásbázis-cikkek szólnak.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Landon
őstag
(#5948) <-- Erre esetleg valaki, valamit?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
- = Zk = -
félisten
válasz Oliverda #5960 üzenetére
gyengébbek kedvéért elárulnád, mi is ez pontosan?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AMD X2
senior tag
Na most már igazán figyelem a fejleményeket ,mert pont így használom a CPU-t ahogy TE.
3-magos és tuningolva.7600-as RTM-van fenn de 32.bites,amint látom a javítás csak a 64-biteseket érinti.
[ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #5968 üzenetére
A C1E egy fejlettebb energiatakarékossági mód, de úgy tűnik valamiért nem működik rendesen ezért javították.
AMD X2: Sajna ha megszakadok sem stabil a 4. mag 64 bit alatt
szerk: Ezen most nincs tuning, csak unlock.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
- = Zk = -
félisten
-
AMD X2
senior tag
-
szki
őstag
válasz Oliverda #5964 üzenetére
Win7x64 Enterprise trial verzióra feltetettem a C1E hotfixet gond nélkül (KB974090). Bár eddig se volt gond a működésével.
Nem vettem észre változást az idle fogyasztásban (külső fogyasztásmérőn nézve).
Amúgy bekapcsolt C1E (+cnq) nálam -10W-ot jelent idle.[ Szerkesztve ]
-
KDavid17
aktív tag
Szerintetek ezt mennyiért tudom eladni?
-
Gabor970
addikt
válasz KDavid17 #5975 üzenetére
ez BE ugye? hát, boltban 43e körül van, ha jól látom, Ha engem kérdezel, kb 32e körül gondolom reálisnak, elsősorban a privátbazáros gari miatt. Hogy ki akarna B50-ről ráfizetni, azt meg kicsit sem tudom. Ha olyan B50, ami egyáltalán nem húzható, az sztem Neked nem jó. Az én B50-em pl lazán elketyeg 3,7-en, no egy ilyenre meg minek fizetne rá az ember? Pláne, hogy tudom hova vihetem vissza, rendes bolti garanciám van. Nem lesz egyszerű.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
- = Zk = -
félisten
ha most vennék gépet, érdekelne, bár én picit tartok az ilyen "bazáros" cuccoktól...
de 940BE-ről váltanom, nekemis felesleges lenne....3,7G nálam is megvan
valóban nehéz lesz ez a biznisz, de reméljük a legjobbakat..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KDavid17
aktív tag
válasz - = Zk = - #5977 üzenetére
Köszi a válaszokat!(és a biztatást is )
-
- = Zk = -
félisten
válasz KDavid17 #5978 üzenetére
csak felkészítünk, nehogy " csalódás" érjen
-
AMD X2
senior tag
Ne haragudj de nekem ez KÍNAI!
Miért adod el a gyárilag 4-magos BE,jól húzható prockód egy nem eredeti 4-magosított lutri prociért? Valamicske pénzecske biztos maradna a zsebben de kapnál egy ismeretlen CPU-t kétes tudással.
Ne haragudj csak ez felvetődött bennem .Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Gabor970
addikt
lehet azt gondolja, kaphat egy ugyanolyan procit más név alatt, mint ami most van +10000Ft-ot. Sosem lehet tudni, nekem egy haverom mindent olyan áron el tud adni, hogy a hajam az égnek áll. Ma eladott egy 72cm-es Samu CRT TV-t 30.000 Ft-ért. Lehet, valakinek majd mégis megéri a plusz pénzt a 955 számozás.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
AMD X2
senior tag
válasz Gabor970 #5981 üzenetére
Ha ezt a mostani 955 -öst eladja az minden lapban 4-magos. Ha B50-est cserél az csak bizonyos feltételekkel és csak adott lapokban 4-magosítható. Kvázi aki nem tudja aktiválni a plusz magokat annak az csak 2 -magos lesz.
Tuti 4-mag csere Nem mindenkinél 4-magosra??Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Gabor970
addikt
o, nálam majdnem mindíg nyitva van egy-két asztal online :-) Most is egy versenyben vagyok, egész jól állok, majd kiderül persze a végére.... Élőben egyszer versenyeztem, az jó volt. Pesten az Aréna plázában volt egy nagyobb verseny, online (Everestpokerről) lehetett bejutni.
No de bocsánat mindenkitől a nem ide való témáért!Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Zscca
tag
Hello!
A 955ömet meddig húzhatom feszemelés nélkül? Csak akkor kell emelni a feszt ha instabil egyébként nem?
[ Szerkesztve ]
-
Zscca
tag
jó köszi úgy fogok tenni ez a proci mekkora feszt bír el amúgy?
-
Tom19
tag
Sziasztok!
955BE-vel küzdök éppen, ezekkel a beállításokkal hajtom:
CPU: 3,6Ghz 1,4V
CPU NB: 2,4Ghz 1,3V
HT:2,4Ghz és NB fesz 1,3V
Ezek az értékeke nem túl magasak? A proci alapon 38-40fokon van. Viszont 1 perc full terheléssel 60fok(Cinebench). De még menne feljebb. Scythe OROCHI hűtővel.Ha a proci húzva van akkor az energiatakarékos mód nem működik? Mert nálam nem megy le a szorzó és a fesz. Pedig Win7 alatt az energiatakarékos módban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
ha a szorzót emeled csigabájt lapnál c&q nem műxik csak k10stat al pl.
Nb mehet nyugodtan 2600mhz ig illetve ht is ehez köll +0.225v a CPU NB VID Control v mi a fenét állítani
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
-
old gray
addikt
A HT-t állítsd manuálisan 2GHz-re, hiába gyorsabb gyakorlatilag nem kapsz + teljesítményt, csak instabillá válhat a rendszer.
Amiket leírtál feszültség értékeket, azok a cpu fesz.-t kivéve mind automatikusan beállított értékek, vagy te emelted őket?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Valaki tud olyan progit amivel a C&Q tudom használni ha emelem a szórzót. Mert nagyon tetszik hogy netezés közben 800mhz jár a proci és felakarom húzni a 720 3200mhzra vagy értelmetlen húzni 1280*1024 felbontásban játszom?
Rock Katona
-
sith7
nagyúr
válasz LordDarkness #5999 üzenetére
Nagy különbséget nem fogsz észrevenni, szerintem felesleges húzni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest