Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
ddr3 as teszt mikor lessz ??
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Ahoj! Szobahőmérséklet: 32 Celsius... Blend test fut éppen... Másnál ilyesmi körülmények között hányfok?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
Ienkor mivan? Biosban 17.5 szorzót cpuvcore-t 1.425 re álítottam, nbvidet pedig +100 azaz 1.2 v majd bebootoltam és amd overdrive meg Everest overclock fülnél ezt dobta .... 1.35+1.175 rányomtam pluszba 18 as szorzóra és feljebvettem a vcore-t 1.45 re és még mindíg ugyanazokat mutatják
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz DeckardCain #4764 üzenetére
Nulla értelme a ddr3 nak! Csak pénzkidobás meg parasztvakitás DDR2 Vs DDR3
-
eladohardver
őstag
válasz SimonYana #4767 üzenetére
Arra figyelj hogy ez a memória nem mindegyik proci hűtő melett fog elférni a magassága miatt... Sajna AMD nél közelebb van a Memóriához a proci foglalat.... már ha váltassz...
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz - = Zk = - #5945 üzenetére
folyton 800 mhz en menne ha nem állítod el a szorzót.
-
eladohardver
őstag
ha a szorzót emeled csigabájt lapnál c&q nem műxik csak k10stat al pl.
Nb mehet nyugodtan 2600mhz ig illetve ht is ehez köll +0.225v a CPU NB VID Control v mi a fenét állítani
-
eladohardver
őstag
Esetleg valaki tudhatja itt fórumban, hogy C3 as procik mikorra fogják a nagykereket elárasztani magyarországon? Januárban már lehet?
-
eladohardver
őstag
az miazaz?
nekem is lightos cpu-im voltak eddig... 3db phenomII előző pl 940BE volt 3600MHZ volt neki a max.... És a MUGEN2 alatt 70 akárhány fokot is képes volt elérni a mostani 965BE 1.53V al megy 3970Mhz et... felette nem stabil sok fesszel sem.[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz Cthulhu Dawn #7104 üzenetére
Magyarázd már el, mert nem értem. Miért lenne beteg az aki C2-ről C3 ra vált?
-
eladohardver
őstag
válasz jones965 #7166 üzenetére
az téneg nemsámli.. nekem 790x ud4p lapot 3000mhz ig tudtam stabilizálni... cpuz validig prime-ra meg 2800 körül.
nfsu17: No para, ha sok a hő akkor úgyis leál...
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz Overlocker #7158 üzenetére
Az C2-es? Enyimnek 1.425. úgyhogy inkább örülj neki...
-
eladohardver
őstag
válasz CHIPman #7189 üzenetére
semmivel nem köll vacakolni giga 790X UD4P lapnál... tuning annyiból áll hogy biosban beállítod a memória szorzót időzítést, illetve a memória feszét... esetleg a kívánt HT és NB szorzót majd ehez CPU/nb vid-et. Majd AMD Overdrive-al álítassz azt csókolom CendQ így műxik 3900 körülig simán prime stabilt lehet vele csinálni seperc alatt csak kiköll tesztelni a feszeket 965BE procival.
-
eladohardver
őstag
Milyen 100 meg 105 w fogyasztás? Te ezt méred vagy valami progi? Csak azé kérdem me nekem szünetmentessel +tv is rajta van így 500w felett fogyasztásmérővel mérve. hogy jön ki az a 105w én nem vágom
Azt hogy mihez mi kell senki nem fogja tudni neked meg mondani, mert nincs egyforma proci...
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
csak 2 embernek van c3 procija? eredmények?
-
eladohardver
őstag
válasz Motion_Blur #7249 üzenetére
Ugyanarra amire 3.9 en 1.53V on nem elég a c2es procim... sajna anno még gtx280 at is visszafogta...
-
eladohardver
őstag
válasz Motion_Blur #7356 üzenetére
22-én rendeltem 965-ös procit, mailben előtte azt írták iponból hogy c3 at kapnak a nagykertől... Bementem és c2-steppingest kaptak. Aszondja majd jövőre...
-
eladohardver
őstag
válasz Motion_Blur #7407 üzenetére
sajna ezek a feszek nem minden lapnál igazak... én lapomban pl 1.3 V kell stabil 2600 NB hez, illetve 3880 nál már felkell toljam 1.425-re (igaz, az előző procimmal többet kelett adjak neki 2600nb nél 1.4 )
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz old gray #7474 üzenetére
Álíts CPU NB VID -et 1.425 Fölé! Nálam ennyi kell c2-vel 3880 vagy mennyi prime stabil eredményhez... illetve ahoz hogy 4000mhz en ne dobjon kéket. Gondolom ahoz a 4200 hoz needmore... gigához több cpu nb vid kell mint pl asushoz...
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
Visionben árulnak 965 C3-at ma hoztak egy CACAC AC 0942 FPMW -et kaptam... Ha netán valakinek kellhet...
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz Szokenesz #7570 üzenetére
Northbridget illetve HT-t próbáld 2600 felett stabilizálni (ha CPU NB VID-nek adsz plusz feszt akkor lessz stabil), és megugrik irás olvasás másolás sebessége,ha ddr3 ra váltasz válassz cl7 es 1600 as memóriát vagy gyorsabbat, különben nincs értelme cserélni...
-
eladohardver
őstag
válasz Cthulhu Dawn #7686 üzenetére
2880 at viszi nekem 1.325 el, de előző procival pl 1.425 sem volt elég (csak 2800 volt stabil) szvsz procitól függ....
-
eladohardver
őstag
Ha C3 köll akkor visioncomputer... Ez onnan van.
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz - = Zk = - #7929 üzenetére
Nincs sima 965
-
eladohardver
őstag
válasz Overlocker #8107 üzenetére
szintén
-
eladohardver
őstag
válasz Overlocker #8364 üzenetére
azt az 51 fokot ?coolerral?
-
eladohardver
őstag
válasz Overlocker #8372 üzenetére
őőő az 3200 fordulatos? vagy 4400? meik van? Lol Ugyanez a hőfok nekem mugen 2 és enermax magma kombinációval....
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz Overlocker #8577 üzenetére
Ebben a CHIII formulában mintha olyasmit olvastam, volna vhol hogy van benne llc ez igaz? bé volt kapcsolva?
-
eladohardver
őstag
azt az érzékelőt a helyedben eltávolítanám onnan.... komolyan bepréselted a mugen seggire és a procid közé ? Pár fokot biztos csökenne a hőmérséklete a procidnak. Én inkább Northbridge-t mérném vele...
-
eladohardver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest