Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz Johnny001 #9109 üzenetére
Szerintem ez nem tuning hibából eredő hiba. Teljesen más a hibaüzenet. Meg ahogy írja, beállít valamit, elmenti és nem tudja visszatölteni azonnal sem.
A tuning hibából adódó inkább újraindítás után jelentkezik és akkor áll vissza alap profilra, de itt nem az a helyzet. -
X2N
őstag
válasz Johnny001 #8955 üzenetére
Te miről hadoválsz itt? 1000USD nyitó áron jött ki lassan 5 éve a 6900XT. A 2023-as 7800XT 500dolláros áron jött, és ugyanazt a teljesítményt tudja úgy hogy 1 kategóriával alacsonyabb, és már nem is kell hozzá olyan durva táp a power spike-ok miatt. mit szeretnél még? Örök életet, ingyen sört?
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
válasz Johnny001 #8310 üzenetére
Igen, ahogy irtak mar ez a CP2077 fantom liberty. Nem tevedtem el amugy, hogy igy fels ala rohangalok, hanem olyan helyet kerestem, ahol sok minden van es felmegy a kartya 110 fokig. Ezt nem ertem el, "csak" 108 volt a max, de az is durva a 62 edgehez kepest. Jo 46 Kelvin Delta.
eat, sleep, play, replay
-
Alogonomus
őstag
válasz Johnny001 #8236 üzenetére
Szerintem inkább az lehet a háttérben, hogy folyamatosan mikromenedzselve próbálja a lehető legmagasabb frekvencián üzemeltetni a GPU-t, és default beállítás esetén is látványosan nem a 2680 MHz-es Boost értéket célozza be, hanem a BIOS-ban rögzített 5000-es értékből anynit, amennyit csak tud, így még Chill bekapcsolása mellett is a reálisan szükségesnél magasabb frekvencián üzemel. Valószínűleg azért, hogy a lehető leggyorsabban be tudjon avatkozni, ha az fps értéke akár csak egy pillanat erejéig 143 fps-re lecsökkenne.
-
Alogonomus
őstag
válasz Johnny001 #8232 üzenetére
Az fps korlátozásánál nekem többet ért a GPU frekvenciájának a korlátozása. Ráadásul amelyik játékban a Chill-t kellene használni az fps korlátozásához, abban több Adrenalin kényelmi szolgáltatást is elveszítene a felhasználó.
A példaként felhozott WoT/WoWs az fps korlátozása esetén bő 200 wattot elfogyaszt WQHD 144 fps-re korlátozva, de a GPU frekvenciájának intenzív korlátozásával a stabil 144 fps már megvan nagyjából 150 wattból is.
-
Alogonomus
őstag
válasz Johnny001 #7759 üzenetére
A hazudás erős kijelentés. Inkább csak ferdítik az igazságot, de azt mindegyik tesztelő megteszi a saját hite vagy anyagi érdeke mentén. Ezért kell minden esetben több különböző szempontú tesztelő eredménye alapján véleményt formálni. A PH például pont azért jó felület, mert itt mindegyik oldal rajongója megtalálható, és mindegyik oldal rajongója elhozza a saját értelmezését egy témával kapcsolatban, és közös felületen keresztül lehet elérni a különböző véleményeket.
-
veterán
-
PuMbA
titán
válasz Johnny001 #6479 üzenetére
Ugyanígy egyes RGB vezérlő szoftverek vagy akár egy Ryzen Master is Ezek baromi nagy kavarodást tudnak csinálni. Minden birizgáló, tuningoló, segéd, monitorozó stb. programot érdemes kilőni játék közbe, ami nem szükséges magához a játékhoz, mert az akadozás gondok 80%-át ezek okozzák, hogy szerencsétlen hardvereket monitorozzák meg kérdezik le folyamatosan a háttérben, mikor nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz Johnny001 #5109 üzenetére
Hali!
Akkor ne cseréld!
Üdv.
Utóirat:
Ilyeneket kár írni. Mindenki azt vesz, használ amit akar. Értelmetlen, minden 7800 XT is egyforma! Csak van ami picit magasabb órajelen és fogyasztással is halkabb.[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
őstag
válasz Johnny001 #4802 üzenetére
nekem 5800x3d van a 7800xt (pulse) mellet előtte 5700x volt kb 15-20 fps-t kaptam pluszba a WOT -nál. fc24be meg 50-et és minden ficsőrt kikapcsolova játszok. csak az anti lag van egyedül.
3000mhz a gpu órajel.
2550mhz a gpu ram
1100 mV a feszkó. igy játék alatt 83-85 fokos a Gpu hotspot. -
-
R3laX
addikt
válasz Johnny001 #4391 üzenetére
Heló, ja nézz rá. Én +5mv-ot most ráraktam a napokban, mert BF2042 alatt elég jól kiengedi a frekvenciát 2800 fölé és volt egy pillanatnyi képbefagyás. Épphogy nem dobott ki hibával . 3DMark TS Stress Test amúgy szépen lement 99,7%, persze mert ott nincs olyan magas GPU frekvencia a terhelés miatt. (9.1 Adrenalinnal).
Leadtam egy hibabejelentést AMD-nél amúgy a 3DMark-ra, a jelentős pontcsökkenés miatt Adrenalin 9.2-9.3 alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest