Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz szabesz0524 #25179 üzenetére
Ezen kívül más nincs hibaként jelölve az eseménynaplóba? Ha nincs, akkor valószínűleg táp. Az AMD 6000-res kártyák fogyasztása csak a GPU-t tartalmazza az NVIDIA-val szemben, tehát a 288W-hoz még hozzá kell adnod 50-100W között valamennyit És ez még csak a tartós, a pillanatnyi 600-700W között van, amikor 0-ról 100%-os sebességre katapultál a kártya. Ezt szoftverek nem jelzik, de az interneten a megfelelő eszközökkel kimérik. TechPowerUp például.
Próbáld megkeresni a legtöbb ilyen hibát. Ha egyik sem említ CPU-t vagy GPU-t, akkor valószínűleg a táp, mert egyszerűen teljesítmény hiány miatt összeomlik a gép.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
MPT-ben kellene egy próbát tenni, hogy 1.0V-ra fixálod, minden mást gyárin hagysz. Ez szépen lesimítja a fogyasztási tüskéket. Ha így is újraindul, akkor szerintem más lesz a baj.
Nálam egyébként 750W-os táp van a 6800XT alatt és elég alaposan húzva is elég volt pár teszt erejéig...[ Szerkesztve ]
-
BsReiki
csendes tag
Nekem ezt a hibát 1 windows frissítés okozta, ahogy uninstalloztam azonnal megszűnt a hiba, az interneten ha rákeresel a hibakódra írnak megoldásokat, nekem nem segített, csak a frissítés eltávolítása.Lehet valami windows vga drivert telepít, és azért segít, ha újrateszed a amd drivert, de aztán felüliródik a frissítés miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest