- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
Frigetrus #6700 üzenetére
Használsz bármiféle hardverfigyelő programot a háttérben? Coretemp aida vagy tököm tudja mit? Kapcsold ki és ne fusson nekem összeakadtak a géppel ezek a progik sztem nem teljesen kompatibilisek ezekkel a procikkal chipsetekkel már és kékhalál a vége, miután nem használtam őket, mert nekem is hasonló problémáim voltak mire rájöttem, hogy ez okozza és utána megszűntek. Remélem tudtam segíteni.K10statot se használd semmilyen hardverfigyelő vagy manipuláló dolgot. Amúgy is feleslegesek, használj gyári alaplaphoz tartozó programokat erre a célraha nagyon akarsz vmit, azokkal nem lesz gond szerintem.Amúgy alapbeállításokkal 3870k proci 1,25v az alulfeszelés legalsó határa amin használhatod, ha nem tuningolsz ezt beállíthatod mennie kell vele. Ha tuningolni akarsz fordulj hozzám és megmondom, hogy lődd be a procid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest