Új hozzászólás Aktív témák

• kzkz

őstag

Nekem is van pár problémám :) //Asrock A75M-HVS + A8-3870K

1. alvó állapotból nem ébred fel a gép. Ennek mi lehet az oka? Bekapcsolom a gombbal, felpörög a vinyó, de kép nincs, a töltés nem indul el. (Előző phenom II x550-nel jó volt...)

2. 1600-as ramok mennek 1600-on, alap 1,5V-os feszültséggel. Gondoltam átállítom 1866-ra, adtam neki 1,6V-ot, windows elindul, erre a 800Mhz helyett 666-ot mutat a CPU-z. Ez mitől van? Hogy tudom 1866-on futtatni a ramot? ...és miért nincs feljebb, amikor 2400-at is írnak a honlapon

3. Hogy lehet ezt az A8-3870K-t tuningolni? Csak a szorzót állítsam feljebb? Mert a 100Mhz-et nem nagyon tudom emelni, mert az mindent megemel (pci-e, usb...), és nem nagyon indul a gép ilyenkor.

4. A IGP órajele ugyebár 600mhz. Ezt tudom feljebb állítani, felnyomtam 650 környékére, erre a 3DMark-ban lassabb a megjelenítés... Lehet, hogy mégse 650-en megy ilyenkor?

5. Van egy USB aktív kábelem 5M-es. Ha ez be van dugva, akkor alig boot-ol a gép. az UEFI-ben is alig mozog az egész, rettentő szaggatós. Ezt megírtam az asrock-nak... Másnak is van hasonló? Ha már kábel nélkül elindul a gép, akkor utána rádugva jól működik a windows-ban...

Előre is köszi, ha van tippetek a fentiekre!

Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés