Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brabbitz #104357 üzenetére
Én valahogy úgy definiálom hogy olyan hardver ami alapból nem képes áltag fapad user/gamer igényeit kielégíteni minimális szinten sem modern szoftverekkel. (bár egyeseknek ez inkább az elavultnak felel meg, én retrónak nevezem ezt is)
Az alapból szót értsd úgy hogy nagyobb moddolás beavatkozás nélkül.Habár akár az első gen i szériát ugyan ki lehet hozni modern szintre azaz UEFI bios, NVME boot, Rebar, Win11 de AVX hiánya miatt pár dolog nem fog menni. Sandy bridge ugyan hozott AVX-et de haswellnél volt AVX2.
Ha csak netezni kell akkor elméletben Core2 is még mindíg mai napig megfelel, de ha már játszani is akkor tényleg inkább valahol haswell xeonoknál húznám meg a határt.
Szóval nekem a retró = egyáltalán nem használható mai szinten vagy csak komolyabb modosítás árán. Részemről haswellnél régebbi alatt minden retró.Ha a videókártyákról beszélünk elég nagy az átfedés én Maxwell/GCN1+ alattiakra mondanám hogy retró azaz minden ami dx12-t nem támogatja. Hozzáteszem sok mai játék dx11-es kártyán is fut (pl starfield, cyberpunk) ami ugye azért is vicces mert fullos dx12-esnek reklámozzák a játékokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest