Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Bile Demon
üzenetére
Festeseket, feliratokat, matricakat oldhatja, magaban a hwben kart nem tesz. Illetve ha nem tokeletesen tiszta a hw, es gyorsan szarad, nyomot hagyhat. Regen tobbet hasznaltam, manapsag kevesebbet… gyorsabb es tisztabb eredmenyt erek el, ha siman vizzel tisztitom, majd szaritom.
Alkohollal inkabb akkor tisztitok, ha vmilyen ragasztot oldani kell, vagy nagyon erzekeny db, ahol kisebb feluleten kell tisztitani.
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
Elvileg az alkohol sem, de az csak a polimerizált rétegeket képes oldani, a fémoxidokat nem bizti, nemtom már elfelejtettem, a középsuliban voltam kémia szakos, aztán eltelt 40 év...
Sandy/Ivy-n gyorsabb a 98 : biztosan, kérdés hogy a chipset/AHCI driverek ezesetben feltehetők-e, ill milyen hatékonyak ?
SATA AHCI W98 : 8port is szokott lenni a lapokon, de Loew mester driverével 6 tuti működik, próbáltam.
Jmicron IDE : nemtom, ilyenem nincs. Marvel IDE a P45- ben : Loew bigHDD aztán ok(160GB ATA Maxtor- al teszteltem), ahogy a korábbi postjaimban is ecseteltem. De sztem ez a driver bármilyen márka, mérethez jó, már az .inf alapján...nemigen van korlátozás....
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun