- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, nem jól emlékeztem. Gyorsan előkerestem egy 26 éves kódot és ott is RAM-> DMA -> GUS RAM módon oldottam meg a lejátszást, két page-et váltogatva. Nem csak a regiszter írásnál lehet időzítési hiba, hanem a Wait State a DMA átvitelnél is gondot okozhat, ezen segíthet a gyorsabb RAM.
Igen, lehetett volna írni DirectSoundot ezen a módon, a buffer méretétől függően lett volna ugyan egy kis késés és a megszakítás kezelés CPU időt evett volna, de egy gyorsabb procin Win 98 alatt már nem számított volna annyira. Mondjuk 1k körüli bufferrel 22ms-es késleltetés belefért volna.
-
arn
félisten
Az biztos, hogy a gusnal a dma es a sw mix mashogy mukodik, mint egy blasternal, a sw mixet nem is szoktam eroltetni vele, mert sokkal tobb prociidot eszik, mint a blastere. Ha lemered pl doommal, eleg jelentos elteres van - ezt sokan szvsz nem is tudjak.
Hwmixnel es gyorsabb gepnel inkabb az lehet a gond hogy eleve szarul irja ki a ramba a dolgokat (mittudomen gyorsabban kuldi, mint amit a gf1 ki tud irni), igy nincs szinkronban es ezert mutatja a teszt hibasnak, meg szol furan vmi. Ha feltolod az io recoveryt, mar nem gond, meg a pnp memoriairasa is sokkal gyorsabb lehet, jobban tartja a lepest a gyorsabb busszal.
De sose programoztam hangkartyat dos alatt, csak tippelek. Ki lehetne deriteni… ha a ramteszt lefut egy konfigban az mar fel siker, hogy rendesen mukodik a kartya az adott kornyezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest