Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Mondjuk túl nagy előrelépés sem lehetett, tekintve, hogy akkor gyakorlatilag 3200+-ról váltottál 2800+-ra ...
200-ról 300-ra az szép, 2400MHZ-en már egész jó lehetett-
Igen nálam meg ez a 2669MHZ úgy jött, hogy először sokáig használtam 2166MHZ-en a procit meg 2200-on. Aztán mikor fogyott az erő, ránéztem a sorozatszámára, és szépen beléptem a Biosba és beállítottam 16×166-ot, mentés újraindítás, és tadám... tökéletesen ment annyin is onnantól napira. (egyébként be tudtam hozni még 2733-on is, sőt, még feljebb is, de ez volt az a beállítás aminek a hűtőhangerejével is együtt tudtam élni).
Emlékszem amikor egy évfolyamtársamnál voltam és az 1700+-osát mutatta, hogy 2885MHZ-en futtatja (vízhűtővel)... hazamentem beállítottam 2905MHZ-re és elküldtem neki a screenshootot.
Utána ő is küldött valami még picivel magasabb órajelet, amire én megint rákontráztam ... 
A CPUhoz a matricéát pedig így vanm fel kell ragasztani a gépházra

Szép kis gyűjtemény!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utána ő is küldött valami még picivel magasabb órajelet, amire én megint rákontráztam ... 
DarthSun