Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
KROK640 #88540 üzenetére
Meglátjuk az elméletet, eszembe jutott, hogy van egy régi Giga EG45M-es lap, ami gyárilag megeszi a QX-et, de állt vagy 5-6-7-8 évet, szóval meglátjuk
Meg van rajta egy freezer7, így lassan tudok mindent asztalon tesztelni, nem kell a gépházba tenni a víz miatt.
envagyok: milyen tesztert használsz?
-
jokeph
nagyúr
válasz
KROK640 #88540 üzenetére
Pontosan.
A legtöbb alkatész nem sajátom volt, hanem az elmúlt 10 évben vettem őket kéz alól, többségük működik ma is.
A 2003-as Soltek Barebone gépem is okés, ezt anno kéz alatt vettem, majd cimbora elkínálta az integált GF4 MX-et, dVGA-val használtam évekig, majd jött egy laza 10 éves pihenő... egészen pár hónappal ezelőttig.
Némi agyalás után sikerült beröffenteni, és ugyan nem hibátlan, de műkszik az IGP is az egyik kimenttel (a másikkal továbbra is kuka - 2 DSUB kimenete van).
Nemrég még BIOS-t is frissítettem rajta, de a 3000+-os Barton magos Athlon XP-t nem sikerült 1750 MHZ-nél jobban elindítani se vele, ezen viszont stabil (2,167 GHZ helyett).
Mondjuk, az Athlon XP 1600+ (1400 MHZ real) Palomino-ra így is köröket ver.#88516KrenAtesz: az északi híd bordája milyen gyorsan melegszik és mennyire - pl. 1 perc alatt égeti a kezed...
A déli híd ezen a lapon hűtőborda nélküli, igaz ?
Az vajon mennyire fűt ?
Az nForce lapok gyengesége (NF4-től) a gyenge chipset hűtés.#88543DarthSun: ilyennek is kell lennie.
Retro AGP VGA tesztsor:
Ha már nem kell a fával foglalkoznom, s478-al folytatom. -
Fücsök007
őstag
válasz
KROK640 #88540 üzenetére
Egyes cuccok érzékenyekebbek rá, de nem univerzális a dolog. Nálam több cucc is indult több hét állás után a régebbi hardverek közül, régebben és mostanság is. Amennyire tudom egyes retró videókártyák is érzékenyek rá, de nem gyakori egyébként. Nálam több lapból (S479/S754/S775) emiatt még nem halt meg lap, pedig nem midegyiket használom hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest