Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #87328 üzenetére
Apróról lehet lőni olcsón időnként pici tápokat is. A nagy kérdés, hogy az Athlon XP az 5v-os vagy a 12v-os ágat használja -e? Egyszer rákerestem, és hitelesebb oldalak szerzői is fele-fele arányban szavaztak ide vagy oda, vagy állították biztosra egyiket vagy másikat. Durva, hogy tudnék linkelni mindegyik álláspontra nyilatkozatot hitelesebb helyről.
Azóta igyekszem sima Athlon és Athlon XP mellé is olyan tápot tenni, ami erős az 5v-os ágon, hátha azoknak volt igaza, akik erre szavaztak. A 12v manapság nem probléma, kábé minden táp arra gyúr, de egyre nehezebb 5v-on erős PSU-kat beszerezni, pláne kis méretben.
Ezt pár napja vettem, egy 900-as Athlon Thunderbird-öt kell majd szolgálnia. De még sztem addig rákeresek erre az 5v vs 12v témára, és ha a 12v nyer az Athlonnál, akkor megkapja egy PIII-as konfig:
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő